Grillat lamm med fetaostsås

[Foto: Hemmakatten]
 
Häromkvällen grillade vi lammentrecôte. Den hade vänts i olivolja och klappats in med Herbes des Provence innan den lades på grillen. Till detta serverades klyftpotatis, sallad och en kall sås på fetaost och gräddfil. Det var väldigt gott. Och det franska vinet Côtes-du-Rhônes blev pricken över i:et.
 
Recept: Kall fetaostsås (4 portioner)
Ett paket fetaost, ca 250 gram
2 dl gräddfil
vitpeppar
 
Mosa fetaosten med en gaffel så mycket du kan.
Ta i gräddfilen peu en peu tills du får en fin konsistens och smak (gräddfilen ska inte ta över).
Det bästa är att mixa allt med stavmixer om du har annars är det bara att mosa på med gaffeln.
Något eller några varv med vitpepparkvarnen (inte för mycket!). Klart!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Helenas Söta

Vad gott det ser ut! Ett gott rödvin till maten gör den fulländad:)

Jag har börjat träna lite löpning för ca en månad sedan. Det går sakta framåt och idag sprang jag 5 km och det var längsta sträckan hittills.

2014-05-04 @ 21:46:23
URL: http://helenassota.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0