Bukett

[Foto: Hemmakatten]
 
I brist på adventsljusstakar eller stjärnor att visa upp denna första advent blir det en bild på helgens bukett som går i rosa och vitt. Det piffar upp vardagsrummet en smula. Dock har det blivit lite adventskänsla här hemma då jag precis tog en eftermiddagsfika med en väldigt god, nybakad och stor lussebulle. Nu är det dock dags att återigen sätta sig vid böckerna och plugga vidare inför tisdagens tenta. Huvudet spränger, men det är väl all information man ska trycka in... :) Ha en fin första advent!

[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Haga hem

[Foto: Hemmakatten]
 
Tidigare i veckan tog jag och en vän en runda på stan, först Myrorna och sedan Haga hem där det var "all in" när det gäller jul- och adventsinspiration. Pynt och fina saker vart man än vänder sig i butiken. Härligt att bara gå omkring och titta och insupa all inspiration. Haga hem bjuder på en trevlig blandning av inredningsprylar, möbler, belysning, kläder och accessoarer. En favorit i Haga!
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Fredagsfavoriter

Inredning: Dags att visa vad som komma skall. Med vackra blomster och ljus. Så enkelt och så vackert. Sköna hems reportage Hyacinter och granris bjuder på fler inspirerande bilder inför advent och jul.
 
Film/tv: I torsdags började den tredje omgången av Morden i Sandhamn. Jag tittar inte för intrigens skull utan mest för den vackra skärgårdsmiljön, de charmiga husen med somrig inredning och så skådelspelarna Jakob Cedergren och Alexandra Rapaport. Ögongodis båda på sitt sätt och så har Alexandra så snygga kläder hela tiden.
 
Mat: Om man vill ha ett alternativ till lussebullar kan man ju alltid baka en saffranscheescake till första advent. Den här tårtan har chokladbotten och ser riktigt smarrig ut. Recept hos Allt om mat.
 
Mode: Klänningar med lite ovanligare snitt, fräscha mönsterställningar och härlig känsla finns hos Hope´s.
 
Slutligen: Och så som avslutning denna sista fredag i november ett tips på hur man kan göra ett eget ljusarrangemang med en glasvas, värmeljus i glaskopp och en grön kvist. Trevlig helg!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Inför advent

[Foto: Hemmakatten]

Snart dags att börja ta fram adventsljustakar och stjärnor samt plantera den första hyacinten. Jag vet att många redan har börjat med sina blomsterarrangemang med amaryllis och de väldoftande hyacinterna. Det blir dock en senare fråga för mig.
 

[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Glädjetips

[Foto: Pinterest.com]
 
Just nu försöker jag plugga till en kommande tenta, bland annat handlar det om positiva känslor och lycka/välbefinnande. Jag stötte på ett program för att öka glädje i livet som jag vill dela med mig av. Samtidigt som det blir inlärning för mig genom att skriva det. Myctet känns igen men det kan alltid vara bra med en påminnelse. Har du själv något tips? Dela gärna med dig!
 
Vägen till glädje/lycka
 
1. Tillbringa tid med andra människor, speciellt vänner, familj och dina kära.
Den generellt sätt viktigaste och vanligaste gemensamma nämnaren för lyckliga människor är förmågan till sociala relationer, att kunna känna glädje av att umgås med andra. Odla intresse för andra människor. Ta dig tid att träffa vänner och kära. Försök att lära känna dem som finns dig nära.
 
2. Sök utmaningar och mening i arbetet.
Det andra på agendan är att ha ett arbete som känns roligt. Glada människor trivs på sitt jobb och jobbar hårt. Om ditt nuvarande jobb, eller det du studerar, inte är tillfredsställande, fundera på att byta till något som ger dig mer. Arbete som är utmanande, men ändå inom nivån för ens kompetens och färdigheter, är vanligtvis det mest tillfredsställande.
 
3. Sök efter sätt att hjälpa andra.
Att hjälpa sin nästa gör att du känner dig nöjd med dig själv och ger en känsla av mening. Det stärker självkänslan. Och så hjälper man ju faktiskt andra på köpet, en win-win situation helt enkelt. Att hjälpa andra kan få en att också glömma sina egna problem eller få dem att verka mindre i jämförelse. Det finns många ideella organisationer som gärna tar emot frivilliga.
 
4. Ta tid för dig själv; engagera dig i aktiviteter som ger dig glädje.
Vänta inte på att du ska få tid till din favorithobby eller dina intressen, ta dig tid. Många använder kalendern till arbetsrelaterade ärenden eller åtaganden. Använd den även till att planera in roliga aktiviteter för dig själv. Tänk på vad som gör dig lycklig och boka tid för/med dig själv.
 
5. Håll dig i form.
Träning har starka samband med känslomässigt välbefinnande. Behöver varken vara intensiv eller frekvent bara man gör något för att röra på sig. Helst varje dag; lagsporter, dansa, cykla, simma, trädgårdsarbete, promenader etc.
 
6. Ha en plan men var öppen för nya idéer och erfarenheter.
Det är bra att organisera tillvaron till viss del, det underlättar rent praktiskt och tidsmässigt, men ibland är de roligaste sakerna helt oplanerade. Var öppen för att ha pröva nya och andra aktiviteter och erfarenheter. Res någonstans där du aldrig har varit. Gör något på infall. Försök vara flexibel snarare än rigid och undvik slentrian.
 
7. Var optimistisk.
Försök att vara glad och se det goda i tillvaron. Försök undvik negativt tänkande. Gör inga negativa påstående, inte ens till dig själv. Försök se möjligheter och påverka det du kan påverka. Försök övertyga dig själv om att glaset faktiskt är "halv-fullt".
 
8. Låt inte saker få för stora proportioner.
Vid en motgång; sätt saker i perspektiv, försök få distans. Glada människor ser till sina möjligheter och till det som faktiskt fungerar bra. De funderar på vad de kan göra för att påverka sina problem eller vad man ska undvika i framtiden. Man kan ställa sig frågan "Vad är det värsta som kan hända?" för att få perspektiv på det som sker.
 
[Foto: Pinterest.com]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Stjärnklart

[Foto: Hemmakatten]
Nästa söndag är det redan första advent. Det är märkligt hur fort tiden går ändå. Det kändes inte länge sedan det var sommar. Det har ju varit en underbar årstid fram tills för några veckor sedan med en varm härlig sommar och fortsatt varm höst. Men nu är det kallare, gråare och tristare. Då är advent ett välkommet inslag. Såg några fina stjärnor på stan häromdagen som jag tänker tipsa om. Indiska har stora fina i rött samt härligt juligt porslin och Lagerhaus stjärnor i rött eller vitt mönster kostar mellan 70-90 kr. Prisvärt!
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Fredagsfavoriter

Inredning: Självklart är maten det viktigaste när man går ut och äter men jag måste säga att inredningen är en väsentlig faktor också. Är det snyggt, trivsamt eller läckert inrett så förhöjs hela upplevelsen. Barabicu har definitivt fattat det där. Hela stället har "the WOW-factor"!
 
Mode: Sofi Farman har koll på modeläget och blandar friskt plagg från de vanliga kedjorna med kända och dyrare modeskapares design. Gillar hennes kap från H&M, ofta handlar det som här om sköna tröjor. Hos Sofis Snapshots bjuds det på mode, resor, mat och event.
 
 
Mat: När jag var student förra gången blev det pasta var och varannan dag. Och varför inte, det är ju så gott! Nu när jag är student igen är det kanske dags att återinföra denna rutin. I alla fall om rätten ser så smarrig ut som på den här bilden. Receptet består av små chilifrukter, vitlök och parmesan. Mums!
 

Trädgård/Inredning: Snart dags att börja pynta på allvar inför kommande högtider. En vacker krans att smycka dörren är ett enkelt och fint sätt att skapa känsla. Den här tycker jag mycket om med granris, vitsprejade kottar och lingonris. Antinge plockar man det mesta själv i naturen eller så fixar man från trädgårdsbutiker. Fler tips på kransar finns hos House to Home.
  
Musik: Att lyssna på den här låten är som att krypa in i ett varmt täcke och bara låta sig omslutas. Vackert så att det nästan gör ont. José Gonzales innlevelse är innerlig och äkta.

Mixat & Matchat

 
Här kommer några inspirationsbilder på olika sovrumsinteriörer där mönster och olika nyanser är mixade och matchade i rätt fina kombinationer. Härligt med färg och vackra mönster. Vilken är din favorit?
 
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Armband som hjälper

[Foto: Barncancerfonden]
 
Just nu pågår en bloggbattle mellan några kvinnliga bloggare som går ut på att få sålt fina armband till förmån för Barncancerfonden. 100 kr styck kostar de. Jag har köpt. Är det din tur nu? Gå in på någon av följande bloggar för att stötta kampanjen:
1. Malin Berghagen
2.
Starwoman
3.
Andrea Engsäll
4.
Annika Leone
5.
Knivlisa
6.
Tilda Bjärsmyr

I bara mässingen

[Foto: Skultuna]
 
Att möta julen i bara mässingen hade varit spännande, dock blir det nog en aning kallt. Men om man tänder upp en massa ljus i de vackra mässingljusstakarna från Skultuna kanske det fungerar. :) Mässing har definitivt gjort come back och vad är vackrare än välpolerade skinande vaser eller ljushållare i detta material? Skultuna är still going strong och håller uppenbarligen stilen fortfarande.
 
[Foto: Skultuna]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Kalvskinn från Idgie

[Foto: Idgie]

Snyggaste väskan just nu? Den här kuvertväskan i kalvskinn från Idgie är snygg och läcker. Och med storleken 25x30 cm får man plats med en del även om det kanske inte är meningen. Men nycklar, plånbok och mobil samt ett fint anteckningsblock och en sjal ska väl gå ner i alla fall..? :) Idgie är ett relativt nytt svenskt märke. Namnet Idgie kommer från en karaktär i filmen Stekta gröna tomater, och designern Margaretha Bäckström vill i sin formgivning anamma samma engagemang, inlevelse och styrka som denna filmkaraktär. Säger bara två ord om den här väskan: vill ha!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Hemnet-inspiration

 
Denna måndag blir det Hemnet-inspiration dvs en snyggt inredd lägenhet mitt i smeten i Göteborg. Framför allt gillar jag arrangemanget på den vita bänkhyllan som går längs hela ena väggen i vardagsrummet. Smart och praktiskt och få till både förvaring och sittplats. Och plats för ett minigalleri för alla hemmets tavlor. Inte helt förvånande att det är Alvhem mäkleri och interiör som säljer den här lägenheten, de är specialister på snygg styling och fenomenalt foto.
 
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Lokomotivet

[Foto: Hemmakatten]
 
Igår var det premiär för en ny inredningsbutik i Göteborg på Kungsgatan 56. Lokomotivet heter detta nya ställe och det var fullt av folk denna första öppningsdag. Inredningen var en blandning mellan lantstil och industri. Stora färgstarka tavlor, lampor och matsalsmöbler och tuffa fotöljer blandas friskt med porslin,  snygga skärbrädor, lyktor och inredningsaccessoarer i metallicnyanser. Även en del julpynt hade plockats fram, Priserna ligger i det nedre segmentet så här finns många chans till bra fynd. Både till sig själv och andra. Spana in Lokomotivet själv får du se.
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Fredagsfavoriter

Inredning: En härligt orange termoskanna från Eva Solo piggar upp vilken fika eller vilket frukostbord som helst. Underbar färg! Och visst är det snyggt med de matchande skålarna. Färgen Dusty orange är ny för säsongen tillsammans med Coffee brown. Nu till kampanjpris hos designonline.se.
 
Mat: En variant på fredagstacosen bjuder Leila Lindholm på. Hon kallar det Pork Taco och grunden är fläskbog som kryddas upp med paprika, spiskummin och cayennepeppar. Själv har jag köpt nötfärs till helgens tortillamiddag, men resten är ungefär som på bilden. Gott!
 
Mode: Inför vintersäsongen har Lindex laddat upp med flera fina plagg. Och i sin julkampanj har de också valt några profiler i mode- och inredningvärlden som får plocka ut sina favoriter. Jag gillar Andrea B Engsälls önskelista som för övrigt har en trevlig blogg. Här hittar du fler listor.
 
Film: En riktigt sevärd film är Philomena. Philomena [esset Judi Dench] är en dam som på ålderns höst vill få reda på vad som hände hennes son som tvångadopterades bort för över 50 år sedan då hon var mycket ung, gravid och tvingades gå i kloster. Uppdraget går till journalisten Martin Sixtsmith [Steve Coogan] som till en början är måttligt intresserad av storyn. Han gör det mest då han precis har blivit sparkad från ett högstatusjobb hos en minister. Men ju mer historien och oförätterna rullas upp, desto djupare blir hans engagemang och relation till Philomena. Högklassiga skådespelarprestationer. Jag blev berörd. Se den och ladda med näsdukar!
 
Trädgård: Tidningen Allt om trädgård bjuder på många inspirerande planteringar i höstkrukor. Flera olika arrangemang för utomhusbruk, i olika stilar och färger. Det är bara att välja efter tycke och smak. Min favorit är den här vackra med grankvistar, lila ljung och färgsprakande äpplen.
 
Ha en fin helg!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Matinspiration

[Foto: Hemmakatten]
 
Senaste numret av ELLE Mat & Vin har jul- och nyårstema och är proppfullt av fina dukningar och smarriga recept. Man ska inte bläddra i det här magasinet när man är hungrig det säger jag bara. Fina inredninsgdetaljer till matlagning och hushållet som vanligt och inspirerande bilder. Stort gilla på det här numret!
 
[Foto: Faksimil Elle Mat & Vin, nr 8, 2014]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

IKEA-besök

[Foto: Hemmakatten]
 
Idag blev det ett besök till det stora varuhuset. Jag tycker det är trevligt att bara åka dit, behöver egentligen inte ha ett ärende utan det går alldeles utmärkt att bara gå runt och titta lite, kanske ta en fika och få med sig några värmeljus hem. Det räcker gott och väl. Ungefär så blev det idag. Fastän målet var ändå att inhandla ljus av olika slag och så blev det. Nu ska det väl räcka några veckor hoppas jag, det tänds ju ett och annat värmeljus den här årstiden!
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Grönt

[Foto: Hemmakatten]
 
Balders hage är duktiga på att använda växter i inredningssammanhang. Det är alltid fint arrangerat med grönt i olika snygga krukor. Själv tycker jag levande växter är ett lyft i inredningen. Det blir mer levande och spirande. På ett enkelt sätt.
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Inspiration

[Foto: Hemmakatten]
 
Jo, ni ser rätt. Det är inspiration inför kommande högtider: advent och jul. Kunde inte låta bli att knäppa av några bilder med mobilen när jag var inne i butiken Granit, som samarbetar med Trendenser när det gäller skyltning och en del utvalda produkter. Mycket lyckat samarbete om du frågar mig. Granit har fina produkter till sympatiska priser. En hel del trärena ljusstakar, ljushållare i marmor och järn samt läckra ljusslingor i varierande storlekar som lyser upp i mörkret. Det behövs nu. Det börjar ju mörkna redan vid 15.30 vissa dagar, och kl 17 är det helt bäckmörkt. Inte speciellt kul om du frågar mig. Då är Granits produkter desto mer upplyftande, eller ska jag säga upplysande...
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Vackert hem

[Foto: Janne Olander, Stadshem]
 
Kan inte låta bli att visa en lägenhet till som Stadshem säljer. Den här gillar jag ännu mer än den tidigare jag visade. Stora härliga rum och fint ljusinsläpp. Och läget är centralt och bra. Det trevliga lantköket går inte av för hackor och i anslutning till den en balkong. Verkligen fin och inspirerande lägenhet. Och har ni märkt hur fladdermusfotöljen dyker upp allt oftare? En retromöbel som definitivt har fått ett uppsving!
 
Jag hade kunnat tänka mig att bo här men smakar det så kostar det. Dags att köpa några trisslotter...
 
[Foto: Janne Olander, Stadshem]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Dova toner

[Foto: Stadshem]
 
Idag blir det bilder från en lägenhet i Göteborg som har blivit pppmärksammat i bloggvärlden och jag förstår varför. Fint ljus, snygg komponerat och vackra detaljer. Lägenheten verkar bebos av inredningsintresserade personer med tanke på hur man har tagit tillvara varje rum och skapat ett personligt och vackert hem. Det är Stadshem som står för försäljningen.
 
[Foto: Stadshem]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Hjortfilé

[Foto: Hemmakatten]
 
Gårdagens middag var en hjortfilé som helstektes i gjutjärnsgryta. Den var färdigmarinerad med enbär och svamp. Jag brynte hjortfilen i grytan och sedan drog jag ner till lägsta värmen och så fick den stå och småputtra under lock tills innertemperaturen var 54 grader. Till detta gjordes klyftpotatis och ugnsbakade äpplen. Till såsen använde jag skyn från köttet som blandades ut med matgrädde, svartavinbärsgelé, kalvfond och timjan. Det blev faktiskt riktigt gott. Det är inte ofta jag äter vilt men hjort var smakrikt så det kommer jag definitivt prova igen. Nästa gång blir det en som inte är marinerad, den smaken tenderade att ta överhanden.
 
Gräddsås till vilt
Köttsaft/sky från stekningen: 1 dl
2,5 dl grädde
1-2 tsk svartavinbärsgelé
1 msk kalvfond
1/2 tsk torkad timjan
1 tsk soya
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Tips

[Foto: Svenskt tenn]
 
Några tips till fars dag, här med tema Svenskt tenn. Jag tycker att deras tennsaker är riktigt fina, men allt från Svenskt tenn är för den lite större plånboken. Som tur är går det fortfarande att fynda tenn-produkter second-hand till bra pris. De klassiska ljustakarna går heller inte av för hackor.
 
[Foto: Svenskt tenn]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Fredagsfavoriter

Inredning: Julen börjar närma sig. I alla fall när men tittar i butiker och i tidningar. Sköna hem bjuder på inspiration till hur du kan pynta hemma med enkla medel. I detta fall ta in några fina kvistar och slingra runt ljushållare. Lätt att härma och göra själv. 
 
Mat: Grönkål är väldigt nyttigt. Själv är jag inte överförtjust i smaken men den går att krydda bort och minska ner med andra ingredienser. Här är det en fräsch stekt grönkålssallad med rödlök och vitlök används som tillbehör till ugnsstekt lax och pesto. Fylld av järn och vitaminer.
 
Mode: Mango har många snygga och söta klänningar. Även om det har blivit kallare ute så kan man ju fortfarande ha klänning på sig. Med varma stumpbyxorm, stövlar och kofta kommer man långt. Och allt blir ju lite roligare med färg så klänningen till höger är en av mina favoriter just nu!
 
Resor: En resa till värmen är alltid en favorit i min bok. Varför inte passa på att fynda en resa till Kanarieöarna. Det är runt 25 grader varmt i november, det bjuds på sol, bad, god mat och avkoppling. Fungerar alltid oavsett tid på året men särskilt nu när det börjar bli kallare och mörkare.
 
Allmänt: För övrigt är det mycket alvedon, c-vitamin och te som gäller för mig nu. För att bota ont i halsen som tyvärr allt för ofta kommer som ett brev på posten efter träning. Men det är bara att vila och ta det lugnt. Och spetsa drycken med ingefära coh citron. Bilden kommer härifrån.
 

Inredning: Det inleddes med inredning och jag avslutar med detsamma. En favorit som hängt med länge. Danska formgivaren Mogens Lassen tog fram Kubus 1962 och håller definitivt fortfarande. Nu i läcker kopparvariant.
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Silverblazer

[Foto: Culture, från Hjärterum.net]
 
Den här mjuka blazern i silver hade jag kunnat ta på mig när som helst. Nätt och snygg både till vardags och fest. Perfekt till smala byxor eller svarta kjolen. Från märket Culture som har en egen stil som jag gillar. Bara ett klick bort...
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

En helt vanlig (var)dag

[Foto: Hemmakatten]
 
Vissa dagar känns mer vardag än andra. Idag var en sådan dag. Så där lite gråtrist och helt vanlig. Småduggande under morgonpromenaden. En vanlig frukost och en kopp te. Som vanligt. Ibland är vardagens rutiner sköna, ibland bara tråkiga. Det beror på dagsform och humör. Oftast känns det behagligt att ha sina rutiner men idag var det bara trist. Men eftermiddagen blev lite roligare med en intressant föreläsning om positiv psykogi. Det behövdes! En positiv inställning till livet underlättar. Och håller oss friskare. Och får oss att leva längre. Hela sju år längre faktiskt! Så imorgon ska jag se på duggregnande på ett helt annat sätt. Inte trist och blött utan uppfriskande och bra för naturen... :)
 
Ha en positiv vecka! :)
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Nya intryck

[Foto: Hemmakatten]
 
Så är vi inne i november. Redan. Vad fort tiden går ibland. Idag damp det ner en ny Sköna hem med posten och det känns alltid lika kul. Omslaget var riktigt snyggt också, kul att ha liggande framme. Gillar de blå tonerna och den läckra tavel- och ljuslampettväggen. En kopp te i vacker mugg och en inspirerande inredningstidning är vardagslyx för mig.
 
[Faksimil: Sköna hem nr 13, 2014]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Kök - igen!

[Foto: Vedum.se]
 
Jag märker att jag har helt snöat in på kök. Kanske för att kontrasten är stor från att vara i stugans öppna stora kök till mitt eget mindre. I stugan finns det gott om plats och bänkytor, man kan vara flera som jobbar samtidigt. Det finns induktionshäll, varmluftsugn och som sagt bra arbetsyta. Det jag har i lägenheten fungerarar, jag ska inte klaga, men jag märker skillnad i utrymme. Lite mer compact living hos mig. I alla fall i själva köket. Annars är det toppen. Såg en lägenhet här i föreningen som hade gjort om sitt kök på ett jättebra sätt, planeringen var perfekt. Ett likadant som mitt men efter renoveringen fanns mer bänkyta och modernare maskiner. Har sparat bilderna från detta till framtiden. Tills dess surfar jag vidare efter information och inspiration. Båda köken kommer från Vedum, det ovanstående i lekfullt blått och det nedre ett klassiskt vitt.


[Foto: Vedum.se]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

Bra val

[Foto: Åhléns.com]
 
Åhlens har valt ut några produkter som är extra bra val. Ur miljö- och produktionssynpunkt. Deras devis är att göra hela hemmet hållbart, dvs de har produkter till hela hemmet som håller ur hållbarhetssynpunkt. Ett sympatiskt drag tycker jag. Ska spana lite extra när jag är i Åhléns-butikerna nästa gång efter dessa produkter.
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten

RSS 2.0