Sallad med kräftstjärtar

[Foto: Hemmakatten]
 
En av helgens middagar blev en lätt historia: sallad med kräftstjärtar vilket smakade gott och fräscht. Som bas hade jag ruccola, vanlig kruksallad och babyspenat. Sedan kokade jag två ägg som jag delade i halvor. Några sparrisar var kvar sedan nyårsmiddagen som även de kokades några minuter i saltat vatten. Plommontomater, lite skuren gurka och så avrunna kräftstjärtar. Klart! Den kalla såsen till består av 2 dl crème fraiche, ca 100 gram caviar/stenbitsrom samt en hand med dill som jag klippte ner. Rör om och servera!
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0