Ugnsbakade rödbetor

[Foto: Hemmakatten]
 
Rödbetorna i landet har växt till sig så pass att vi härom middagen tog upp några och ugnsbakade tillsammans med färsk timjan, olivolja, salt och fetaost. Dock brändes hela kalaset vid då det stod i ugnen för länge men jag lyckades rädda rödbetorna i alla fall genom att skala av det yttersta brända lagret. 220 grader i ca 30 minuter, dock ska fetaosten bara vara med på slutet, alternativt inte alls. Jag smulade på fetaost i efterhand och lite ny timjan så blev det ändå ok. Smaken på rödbetorna var det definitivt inget fel på som tur var!
 
© COPYRIGHT 2014 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0