Middag


[Foto: Hemmakatten]

Skärtorsdagen bjöd på trevligt sällskap och god middag med familjen. Det fanns både traditionella inslag i påskbuffén som sill och lax, samt italienska och indiska rätter. Väldigt välsmakande! Min favorit får nog sägas vara pastarullarna från Aldardo, med en fyllning av ricotta och Karl Johansvamp. En smaksensation. Och till efterrätt en krämig tiramisu. Man behöver inte gå hungrig efter en sådan måltid...Eller törstig, det röda vinet smakade mycket och gott.

Långfredag idag och det är skönt att vara ledig och ta det lugnt. Till kvällen väntar Let´s dance och innan dess blir det långpromenad och fortsatta Wordfeud matcher. Beroende skapades blixtsnabbt! ;)

Till sist ett filmtips för er som inte har sett Snabba Cash. Svensk action som bygger på boken av samma namn av Jens Lapidus. Det är en spännande historia om ekonomistudenten JW som vill tjäna snabba pengar under studietiden. Innan han minst anar det är han indragen i Stockholms undre värld samtidigt som han försöker ta sig fram i de finare kretsarna runt Stureplan. Det tar inte lång tid innan det börjar gå utför... Mycket bra skådespeleri av Joel Kinnaman! Ikväll kl 21.30 i SVT1.
 



[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2012 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0