Crazy, Stupid, Love.


[Foto: IMDb.com]

Igår fredag var det biopremiär för den amerikanska romantiska komedin Crazy, Stupid, Love och jag satt på första parkett. Nåja nästan i alla fall. En mycket skön historia som handlar om paret Emily [Julianne Moore] och Cal Weaver [Steve Carell] som efter 25 års äktenskap har hamnat i en medelåldersslentrian som har urholkat deras äktenskap och kärleksrelation ner till den allra gråaste och mest förutsägbara tristessnivån. En otrohetsaffär från Emilys sida gör att de separerar och Cal har svårt att gå vidare. Han hamnar kväll efter kväll på samma bar och ömkar högljutt sin situation till de som vill höra, men det är det ingen som vill. Till slut förbarmar sig kvinnotjusaren och charmören Jacob Palmer [Ryan Gosling] över honom och ger Cal ett erbjudande som han inte kan tacka nej till. Jacob lovar att om Cal ger honom fria händer så kommer han att snygga till honom, lära upp honom och göra Cal till en första rangens förförare vilket sedan ska få frun att bittert ångra att hon lämnade honom.

Ryan Gosling och Emma Stone i Crazy, Stupid, Love.
[Foto: IMDb.com]

Ryan Gosling, en av mina stora favoriter, är perfekt i rollen som den unga och framgångsrika Jacob som är utrustad med det mest välsmorda munläder man kan tänka sig. Som kan prata en kvinna rakt in i sovrummet. Vältränad, välklädd och en oemotståndlig glimt i ögat. Ja, han är snygg, jag menar en bra skådis! Och jag verkar inte vara ensam om min åsikt med tanke på övriga biopublikens gemensamma behagliga suck när Gosling visar sig i bar överkropp. ;) Nåväl, tillbaka till filmen. Steve Carell är också i sitt esse som sympatisk make som fortfarande älskar sin fru, tror på romantiken och kärleken trots det som har hänt. Jacobs cynism har svårt att bita på honom men bit för bit lär sig Cal vad kvinnor vill ha, och framför allt vad han själv värdesätter mest i livet. Hur det kommer att gå? Ja det får ni själva se! Jag rekommenderar med värme denna härliga komedi. Crazy, Stupid, Love är full av humoristiska repliker, roliga scener och bra skådisar förutom de redan nämnda så även Kevin Bacon och Marisa Tomei i biroller. Men mest av allt gillar jag att det i filmen finns hjärta och ett bra budskap som Cal och Emilys 13-åriga son, fint spelad av Jonah Bobo, framför och tror på: Ge aldrig upp om du är förälskad och tror dig ha funnit din själsfrände. Kämpa tills hon/han är din. :)

Steve Carell och Julianne Moore
[Foto: IMDb.com]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Sara

Den vill jag se :)

2011-09-24 @ 12:10:57
URL: http://aamaziing.blogg.se/
Postat av: m. ♥

haha sant faktiskt :) hur är allt?

2011-09-24 @ 13:18:19
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Ida

-- Nog för att jag har bra minne, men anledningen är faktiskt att jag skrivit dagbok sedan jag gick i femman (inte seriöst förrän i gymnasiet men ändå). På så sätt kan jag gå tillbaka och se vad jag gjorde ^^

2011-09-24 @ 14:12:52
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: Allie

svar: jaa verklige, vi har lite höstväder idag också, soligt men fortfarande rättså kallt så idag var det jättemysigt! Jaa alltså jag gillade dem faktiskt för det händer saker! Sen får man ju ta det för vad den är, en actionfilm med orealistiska inslag men jag gillar ju såna filmer så för mig får den ändå tummen upp!:)

2011-09-24 @ 14:43:31
URL: http://yougottaseethis.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Tänkte gå och se den nästa vecka. Den verkar riktigt bra! :)

2011-09-24 @ 14:45:10
URL: http://nathalieornothing.tumblr.com
Postat av: Sarah Carlsten

Hej, har just nu en tävling i min blogg där du kan vinna Britneys nya parfym och biljetter till hennes konsert i min blogg! :D Kika in!

http://sarahcarlstens.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-britneys-nya-parfym-biljetter.html

2011-09-24 @ 16:11:29
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/
Postat av: Ida

Blev sugen på att se den. Mest för att Ryan Gossling är så jäkla snygg. Och ja.. bra skådis såklart.. ;)

2011-09-24 @ 16:30:34
URL: http://idasivertsson.blogg.se/
Postat av: Helena

Det låter ju som en riktig mysfilm för tjejer. Den blev jag sugen på att se :)

2011-09-24 @ 16:45:02
URL: http://baklust.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Tack! Ja ibland blir man trött på fördomar :-)

ha en fortsatt fin lördag!

2011-09-24 @ 16:53:48
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Moa - Nybliven mamma till Ella

Den filmen väntar jag på, vill så gärna se den :)

2011-09-24 @ 23:11:16
URL: http://FUCKINGPOSERS.SE
Postat av: Cissi

Den VILL jag se :)

2011-09-26 @ 09:27:34
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0