Lotta på Liseberg

Loa Falkman
Sanna Nielsen
Lotta på Liseberg: Mats Paulson & Alexander Rybak
[Foto: Hemmakatten]

Men visst är det så att ni bara längtar efter att jag ska visa några fina bilder från Lotta på Liseberg i måndags, från allsången i allmänhet och Orup i synnerhet? Tänkte väl det! :) Därför kommer här ett gäng som får tala för sig själva. Kan bara säga att konceptet Lotta på Liseberg är väldigt trevligt och hela tillställningen går i sann go´ Göteborgsanda. Lotta Engberg leder allsången med den äran, ett proffs ut i fingerspetsarna. Hon är glad, bjuder på sig själv och får alla medverkande artister att bidra på bästa sätt. Och hon får publiken att känna att den faktiskt tillför något. En eloge till Lotta för detta. Sedan är det också intressant att följa allt det som sker kring en direktsändning för tv. Lotta på Liseberg visas på måndagar i TV4.

Orup hos Lotta på Liseberg
Orup sjunger allsång på Liseberg
[Foto: Hemmakatten]

Det är en kväll som präglas av väldigt bra musik och musikaliska artister. Allt från operaklassikern Till havs med Loa Falkman till vemodig folkmusik med mycket själ från Alexander Rybak och Mats Paulson. Jag rös faktiskt till av de fina tonerna. Även Sanna Nielsen briljerar med sin starka röst. Och sist men inte minst, den egentliga anledningen till att jag är på plats på Lottas allsång; Orup som bjuder på ett medley av sina välkända låtar, allsång av Magaluf samt låten Huddinge från senaste plattan Född i november, i ny version tillsammans med gruppen Le Kid. Det osar disco à la Pet Shop Boys. Inte mig emot. Snyggt svidad är denna man från Stockholm. Åren har bara gjort honom gott. Och de "gamla" låtarna håller verkligen fortfarande men vad annat är att vänta av legendariska popslingor. Orup utstrålar självsäkerhet på scen och levererar sina hits på ett suveränt, avslappnat sätt. Ger mersmak. Sommaren är definitivt Orups.

Orup & Le Kid sjunger Huddinge
Orup - en man i sina bästa år som levererar sina klassiska hits & nya poppärlor på ett alltid lika strålande sätt!
[Foto: Hemmakatten]

Orup - en man i sina bästa år som levererar sina klassiska hits & nya poppärlor på ett alltid lika strålande sätt. Nog med beundran för denna gång. Nästa ämne tack! :)

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Jag var på Allsång på Skansen för några år sen och kanske gör jag om det någongång igen, det är så STÄMMNINGSFULLT :D

2011-06-23 @ 09:02:00
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0