Parenthood

Lauren Graham i serien Parenthood
[Foto: IMDb.com]

Ikväll börjar en ny amerikansk dramaserie (med komediinslag) på TV3 som heter Parenthood. Enda anledningen till att jag kommer att ge den här serien en chans stavas Lauren Graham. Lauren Graham som alltid kommer ha en särskild plats i mitt tv-hjärta som den kvicka ensamstående mamman i serien Gilmore Girls, en av mina absoluta favoriter genom tiderna. Går i repris på kanal 5 just nu då serien tyvärr lades ner efter sju framgångsrika säsonger. Jag återkommer till denna fantastiska serie en annan gång.

Nu var det i alla fall Parenthood det gällde. Graham spelar Sarah Braverman, ensamstående mamma till två tonårsbarn, och hennes stora och brokiga familj. Hon flyttar hem igen och får då möta alla sina familjemedlemmar och gamla såväl som nya konflikter kommer upp till ytan. Familjeliv och relationer står i fokus. Föräldrarskap och hur det är att vara tonåring. Med en amerikansk vinkel så klart, men kan vara bra ändå. Bra skådespelare över lag. Förutom Graham, som är den uppenbara stjärnan, syns även Peter Krause (Six feet under), Erika Christensen (Flightplan, Lie to me), Craig T Nelson (The Proposal, Välkommen till familjen, The Agency), Mae Whitman (Nätterna vid havet, In Treatment), Monica Potter (Boston Leagal) mfl.

Hoppas att den här serien ger något. Jag längtar efter ett riktigt dragplåster nu som har både intressant handling, mycket känslor och fina repliker. Kanske Parenthood uppfyller kriterierna. Det återstår att se ikväll kl 20.00.

Premiär ikväll på TV3 för Parenthood
[Foto: IMDb.com]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0