Grattis Darin!

Darin firar segern med gruppen Timoteij
[Foto: Stefan Berg, GP]

För er som följer Hemmakattens blogg är det ingen nyhet att jag gillar Darin. Och ingen är väl gladare än jag, jo Darin då kanske, att han gick vidare till final i Melodifestivalen. ;)

Men det var en riktig rysare. Överraskningen Timoteij, söta härliga tjejer men en ordinär sång som mest låter som någon haft stambesvär under låtskrivandet, fick otroligt nog flest röster och gick vidare direkt. Kul ändå med några tjejer i finalen.

Det var en nervpärs innan det blev klart att Darin som andra artist fick en finalplats i Globen. Desto mer väl förtjänt! You´re out of my life är en vacker låt som verkligen passar Darins röst och karaktär perfekt. Han bjuder på sig själv och sina känslor i framträdandet vilket gör att det känns väldigt närvarande och äkta. Andra uppträdandet var snäppet bättre än det första. Det märktes att spänningen hade släppt. Sången var i en klass för sig!

Jag tycker att Darin  har den bästa låten i årets tävling. Han är en väldigt begåvad och talangfull artist som bara växer och blir bättre i allt han tar sig för. Grattis Darin! Och Lycka till i Globen den 13 mars!

Kolla in eftersnack med Darin & Timotej om segern.

Darins artistpresentation i Melodifestivalen

Darin vidare till final i Melodifestivalen 2010
[Foto: Karolina Jonasson, SVT]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Lorin

Darin var klart bäst !

2010-02-21 @ 13:12:41
URL: http://smochkd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0