Bäst i Idol - Darin

Darin Zanyar - nya singeln Viva la Vida  Darin i sitt fenomenala Jackson-medley
[Foto: Darin.nu]

Det blir en kort reflektion idag. Lägg ner Idol. Den bästa talangen har redan vaskats fram. Sveriges stjärna nummer ett är Darin! Den lyskraft, musikaliska begåvning och talang han besitter är fantastisk att bevittna. På så sätt är ett talangscout-program som Idol oslagbart då helt okända unga människor med ofta dolda talanger kommer fram och gör succé. En karriärskola som heter duga. Och väldigt roligt att titta på. För vem vill inte se en stjärna födas?

Men för att återkomma till Darin. I årets första veckofinal i Idol som gick i fredags bjöd han på en sprakande sångleverans med "Viva la vida" och visade var skåpet ska stå. Det värmer i hjärtat att en blyg 17-åring från Vällingby nu har blommat ut till en mångfacetterad artist, både på scen och som låtskrivare. Kolla klippet på TV4 Play.

Och för er som missade Darins uppträdande i Sommarkrysset tidigare i år kan jag bara varmt rekommendera att ta del av det. Darin gjorde ett fenomenalt Michael Jackson-medley, värt att se och minnas. Det är nästan kusligt vilka likheter det finns mellan Darin och Jackson. Samma musikaliska glöd och genialitet, och samma magiska utstrålning och danskapacitet. Och vem minns inte mellanakten i Melodifestivalens deltävling i Malmö i år. Bäst på plan, förlåt scen, Darin med sin otroligt vackra tolkning av Jan Johansens ballad "Se på mig".

Senaste skivan från Darin heter Flashback, där bland annat beroendeframkallande och dansanta låtarna Breathing your love och Runaway finns med. Har du inte upptäckt Darin ännu är det dags för det nu! Vår stora världsartist i lilla Sverige.

Darin uppträdde också på TV4:s nationaldatsfirande på Skansen Senaste skivan Flashback med Darin.
[Foto: Darin.nu]

© COPYRIGHT 2009 Hemmakatten


Kommentarer
Postat av: Anonym

härligt skrivet! hoppas att han tar hem hela kalaset här i sverige och sen även i ESC!

2009-11-04 @ 15:56:07
Postat av: Kami

han är det enda riktigt bra idol kommer få fram!

2009-11-04 @ 17:58:56
URL: http://skywalkeer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0