Fredagsfavoriter

Inredning: Grafiskt är enkelt och stilrent. Och svart och vitt är en klassisk kombination som alltid är fräsch. Som vid det här matbordet i en lägenhet till salu i Göteborg. Snyggt!
 
Mat & Dryck: Som tedrickare av stora mått med favoritsmaken Earl Grey är jag väldigt nyfiken på att testa årets smak på Blossa-glöggen som är just Earl Grey! Kan bli heltokigt eller hur bra som helst. Mer info här.
Mode & Skönhet: Ett av signaturplaggen i höst om Lindex får bestämma är ponchon. Och jag kan bara hålla med. Snyggt, varmt och flexibelt. Det blir till att ta fram de ponchos jag har i garderoben. Kul att få användning för dem igen! Fler tips på höstens modeplagg hittar du här.
 
Mat & Dryck: Pajer är en favorit här hemma och när jag springer på ett gott recept brukar jag spara det för att använda vid senare tillfälle. Som den här smaskiga ostpajen från ELLE Mat & Vin. Den innehåller chèvre, spenat, ruccola och tomat. Mums!
 
Resor: Jag var i Nice i september för två år sedan. Det var ljuvlig temperatur, varmt i vattnet och i luften, god mat, bra atmosfär. Jag vill dit igen. Gärna nu! Det räcker med en lång weekend. För att bada i Medelhavet, strosa bland gränderna, äta och dricka gott och bara njuta... Bild från wardeproperty.
 
Inredning: Serien Sinnerlig som Ilse Crawford har designat för IKEA har fått mycket uppmärksamhet. Den här dagbädden är en av mina favoriter. 
 
Musik: Veckans låt blir av en artist som jag följt ända sedan han var med i Idol 2004. Blev min favorit direkt och trots andraplatsen då har han ju definitivt visat att man kan vara nummer ett ändå. Nu senast som listetta på svensktoppen med Ta mig tillbaka. Men låten denna vecka är senaste singeln Juliet. Fint sound. Det passar Darin att sjunga på svenska. Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0