Fredagsfavoriter

Inredning: Julskyltningen har börjat i butikerna. Här i Åhléns tappning. Kan gilla de grå sobra tonerna. Snyggare än det traditionella röda, gröna och guldiga.
 
Mat & Dryck: Grillad torsk med blomkålspuré, hur låter det? Kocken och bloggaren Siri Barje som driver http://www.olivehummer.com/ bjuder på ett riktigt gott recept som både ser vackert ut på tallriken och är nyttigt.
 
Inredning: IKEA kommer ständigt med nya serier. Senast i raden är Björknäs som innehåller möbler och fina detaljer som dessa glasvaser i rökgrått. Snyggt!
 
Mat & Dryck: Det var chokladens dag här i veckan. Inte för att det behövs en speciell dag för det, varje dag fungerar som chokladens dag om du frågar mig. Här är ett smaskigt recept från kocken Leila Lindholm som gör rocky road, dvs marshmallows och mandlar indränkta i choklad. 
 
Inredning: För er som bor i Stockholm var det igår premiär för ett stort nytt köpcentrum: Mall of Scandinavia. Jag följer inredaren Andrea Brodin som alltid kommer med det senaste och bilden från invigningen kommer från hennes blogg. Detta köpcentrum verkar ha som koncept att more is more och fläskar på med bio, restauranger, butiker för dyra märken och några av de vanliga kedjorna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0