Fredagsfavoriter

Mode & Skönhet: H&M Studio är modekedjans vårkollektion som snart kommer i butik. Tydligt inspirerat av 70-talet, inte sant? Nostalgitrip för många, nyheter för andra. Cool look är det i alla fall och det finns något plagg för alla smaker.
 
Inredning: Den klassiska Waldemarsuddekrukan har kommit i ny nyans för att fira krukans 100-årsdag. Den vita färgen är utbytt till en gråblå nyans. Jubileumskrukan är ett samarbete mellan prins Eugen Waldemarsudde och Porslinsfabriken i Lidköping. Källa: Sköna hem.
 
Mat & Dryck: Karin Moberg som driver bloggen Trattoria har nu kommit ut med en kokbok. Med tanke på förtittens aptitretande bilder tror jag detta är en mycket trevlig bok, med härliga recept (se bara fruttidimare-pastan!) och härliga bilder från Västkusten. Heja Karin!
 
Inredning: Vår- och sommarkollektionen för danska inredningsföretaget Bloomingville har en fräsch och tilltalande look; pasteller, naturmaterial, ljusa toner, och inspiration från växtriket. Rena linjer blandat med organiskt och lekfullt.
 
Musik: José Gonzales nya album är ute; Vestiges and Claws. Har lyssnat igenom låtarna och jag gillar det. Lågmält och igenkänningsbart sound. Njutbart helt enkelt. Här nya singeln Leaf off.
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0