Fredagsfavoriter

Inredning: Hos Svenskt tenn hittar man det mesta som gör påskdukningen vacker, vad gäller textilier, porslin och glas. Klassiska mönster och klassiska former. Hortuskrukan i grönt blir en perfekt bas till påskbuketten.
 
Inredning: Lisa Bengtssons roliga djurmönster är vi vana att se på tapeter och textilier. Nu finns också ett urval av motiv som tatueringar, som du kan hotta upp dina påskägg med. Garanterat ovanlig äggpimpning!
 
Inredning: Ljusslinga för bordsprydning eller för att hänga i taket, runt en lampa eller gardinstång. Dessa slingor finns i flera olika nyanser och kommer från det svenska inredningsmärket Irislights.
 
Mode & Skönhet: Vill du matcha påskmiddagen med din klädsel? Då kanske den här senapsgula toppen med fransar från Zara är något för dig. Dock får shortens vänta till varmare tider...
 
Mode & Skönhet: Likaså skulle det här finasnygga halsbandet kunna vara något för att hylla den gula högtiden. Maffigt tycker jag och gångbart året om.
 
Mat & Dryck: Något som definitivt hör till maten under påsk är lamm. Gärna helstekt i ugn med goda örtkryddor. Hittade ett recept på bloggen Chez Sofia som jag blev nyfiken på, speciellt tillbehöret chèvrekrämen med grillad vitlök, morot och creme fraiche. Kommer provas i det närmaste. Annat gott recept på örtkryddad lammstek med chèvre finns här hos ICA.
 
Mat & Dryck: Allt om mat bjuder på flera aptitretande recept för bröd. Hembakat bröd är bland det bästa jag vet och här finns mycket att välja på: allt från foccacia med rödlök och parmesan till örtbrytbröd och majsbröd. Nu blir jag hungrig...Dags för frukost! :) Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0