Fredagsfavoriter

Inredning: Vitt, vitt, vitt. Fungerar alldeles utmärkt under sommaren då naturen grönskar och fyller tillvaron med färg. Man skulle ha det där huset vid havet bara, att praktissera den här inredningsstilen på. Fler inspirationsbilder från Sköna hem.
 
Mat & Dryck: Grillad fänkål fungerar perfekt som tillbehör till det grillade köttet eller den grillade fisken. Det finns många olika recept, tex pensla med olivolja och sedan färsk timjan och citron. Detta recept är med smör och rostade nötter.
 
Inredning: Rött och vitt är så fräscht på sommaren. Det är något speciellt med den här färgkombinationen som jag tycker är fint just den här årstiden. Fler inspirationsbilder från Sköna hem.
 
Mat & Dryck: Glutenfria brownies som nästan är för vackra att äta, kommer från Evelinas ekologiska. Gjorda på kikärtor, havssalt och mandlar. Recept finns här.
 
Mode: Klänningar är min favorit under årets varma veckor. Den här rosamönstrade klänningen från MQ skulle helt klart fungera för mig en sommardag eller kväll.
 
Musik: Helgens låt blir Livs levande med Tomas Ledin som handlar om att ta vara på dagen, stunden och livet som du har. Det finns inga garantier för framtiden så passa på att njuta av lyckan, livet och kärleken här och nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0