Fredagsfavoriter

Inredning: Leila Lindholm, kocken, kokboksförfattaren, programledaren och inredaren, öppnade i veckan butik i Göteborg. Leila´s general store finns numera även på Södra Larmgatan 13 och där hittar man alla hennes böcker, fina prylar till köket och matlagning samt snygga förkläden, grytvantar och annat skoj! Äntligen!
 
Mat & Dryck: När vi ändå är inne på nyöppningar, I Stockholm blir Åhléns City med ny restaurang. Imorgon öppnar Sally Voltaire & SystrarHär är fokus grönt och det finns allt från vegetariska rätter, fisk, skaldjur, smårätter och smörgåsar, ekologiska drycker och mycket mer. Det egna bageriet erbjuder bakverk, vanliga och rawfood. I den tillhörande butiken finns köksutrustning och ekologiska matprodukter.
 
Inredning: Och när vi ändå är inne på mat och matlagning. Vem hade inte gillat att stå i detta franskinspirerade kök och laga middagen? Fler bilder från Sköna hem hittar du här!
 
Inredning: det här vackra porslinet hade jag gärna dukat upp med hemma i köket. Tine K:s linje Blue Ceramics består av vackra skålar, tallrikar och slevar som pryder vilket matbord och måltid som helst. För det ska vara vackert när man äter tycker jag. Det blir en del av själva upplevelsen.
 
Mode & Skönhet: Jag fortsätter på det blå temat och avslutar med en mjukt stickad tröja från H&M i pigg turkos nyans och bekväm oversize modell. Materialblandningen med ull och alpacka värmer skönt dessa kalla, blåsiga vinterdagar.
 
Trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0