Fredagsfavoriter

Trädgård: Just nu pågår Kameliadagarna i Palmhuset i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Rekommenderar ett besök för att se denna färgstarka blomsterprakt. Jag besökte Palmhuset häromdagen och återkommer med fler bilder på dessa vackra skönheter. Visningar görs lördagar och söndagar kl 14 fram till 1 mars. 
 
Mat & Dryck: Vad sägs om att inleda den här helgen med goda bruschetta med hemgjord tapenad och tomat på?  Recept hur detta är lätt gjort finns hos Elle Mat & Vin. Tapenade finns även färdigt på burk. Jag tycker Zeta gör god röra. Tänk dig några sådana här godbitar och ett glas rött. Mmmm!
 
Inredning: IKEA kommer med en ny kollektion i begränsad upplaga. Nipprig heter den som tar sin utgångspunkt i naturliga material från Indonesien och Vietman men som ändå har en omisskännlig skandinavisk design. IKEA har samarbetat med lokala producenter i de två asiatiska länderna. Släppet sker den 27 mars. 
Mode: Skön tröja i merinoull i mörkblått med fräscha vita ränder på ärmarna. Gillar mörkblått mer än svart då det är en mjukare ton mot huden så här års. Men smakar det så kostar det, speciellt när Gant står bakom designen.
 
Musik: Playing with fire. En låt som har några år på nacken men jag "upptäckte" den via radion för några dagar sedan. Det handlar om rösten! Säga vad man vill om Brolle Jr men en djup och behaglig röst har han definitivt. Strunta i att titta på videon, lyssna bara. Det blir bäst så (lite för mycket brylkrämslugg, getskägg och osynkade läppar). Med detta önskar jag dig en fin fredag och trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0