Fredagsfavoriter

Inredning: En snygg och inspirerande blogg drivs av stylisten Pella Hedeby. Hon är med i flera olika sammanhang vad gäller inredningsreportage, DIY och fin styling. Här en typbild från en lägenhetsstyling till ett inredningsreportage i Residence. Fotograf Kristofer Johnsson. Stil Inspiration är bloggen att lägga på minnet!
 
Mode & Skönhet: Nytt koncept är att vänta till hösten. Modejätten H&M lanserar H&M Beauty som är en skönhetslinje med hud- och hårvårdsprodukter och smink. Hoppas på prisvärda och kvalitetsmässiga produkter. Fotograf Benny Horne.
 
Mat & Dryck: Grön ärtsoppa - créme ninon - är riktigt gott de gånger som jag har provat att laga till själv. Här kommer en variant med asiatisk touch (currypasta, sesamfrön och rödkål) från matbloggen Gröna skafferiet. Underbar färg som verkligen ger vårkänsla. Gillar du mer traditionell grön ärtsoppa finns det ett annat bra recept här.
Inredning: Imorgon är det alla hjärtans dag och vad passar bättre än en ljuvlig bukett i en klassiskt vacker vas; Dagg formgiven av Carina Seth Andersson för Svenskt Tenn, här i favoritnyansen rosa!
 
Mat & Dryck: Slutligen den här fredagen vill jag tipsa om att Krogveckan fortfarande pågår fram till söndagen den 15 februari. Här finns chans att äta på välrenommerade restauranger till facila priser, tex 2 rätter för 200 kr, 3 för 300. Kolla upp om din stad och favorit finns med på krogveckan.se. Jag hade definitivt kunnat tänka mig ett besök hos Hos Pelle här i Göteborg som ni ser aptitretande rätter från ovan!
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0