Fredagsfavoriter

Mat & Dryck: För dig som inte tål gluten kommer här ett recept på smarrig kladdkaka - utan just gluten. Kan själv tycka att det är bra att undvika emellanåt för att lugna systemet. Receptet kommer från alltid lika innehållsrika Elle Mat & Vin.
 
Trädgård: Nu vill  man ut i trädgården eller till balkongen och plantera. Det finns många fina växter och blommor och välja på. Först ut är fin växtlig inspiration från Balders hage, och den andra bilden med plantering i zinkkrukor kommer från IKEA Livet hemma.
 
Inredning: Den här snygga tavelväggen finns i en lägenhet som är till salu just nu. Snyggt när man har integrerat både spegel och lampa i kollaget, det ger en ny modern twist till det hela. Alvhem mäkleri säljer och har fler bilder.
 
Mode & Skönhet: Artisten Pernilla Wahlgren har startat eget märke och butiken MiNilla. Shopen finns även på webben och där finns mycket snyggt. Det är färgstarkt och mönstrat. Mina favoriter just nu är den mönstrade kaftanen i svart/rosa och koftorna i blått- eller rosarandigt. Perfekt nu när det börjar bli varmare.
 
 
Ha en trevlig helg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0