Fredag[Foto: Hemmakatten]

Frenetiskt fejande kan väl bäst beskriva mina aktiviteter just nu denna soliga fredag. Fönsterputs, plantering av blommor och allmänt röj pågår här hemma. Det är inte ofta städning slutar med blodvite men närkampen med trasiga krukor blev en aning häftig tidigare. Nåväl, rent blir det i alla fall. :) Att bråka med nya IKEA-lampan och dess elsladdar får vänta tills en annan dag. En dust om dagen räcker.

Bilderna ifråga, med senaste numret av Sköna hem och en mugg med gott innehåll, visar inte direkt det lugna tillståndet här hemma utan snarare målet om någon timma eller så. En fika och god läsning. Kanske blir det en ny omgång biscotti också. Och helst en jogginrunda. Vädret är underbart så jag längtar nämligen ut. Längtar till klippor och hav. Det gäller att ta till vara på de fina dagar som är nu i september. Sedan ikväll är det konsert med Bo Kaspers Orkeser. Ser fram emot det.

Hoppas du får en mysig helg![Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Fönsterputs

Bor du i Eskilstuna eller Västerås? Om du söker städhjälp så har CleaningServices.se professionell fönsterputsning och flyttstädning. Alla tjänster utförs med stor kompetens och noggrannhet till både både privatperson, företag och kommun!

2011-09-02 @ 16:20:00
URL: http://www.cleaningservices.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0