Mässintryck[Foto: Hemmakatten]

Det var lätt att gå vilse i Hem & Villa-mässans myller av montrar, människor och intryck. Jag som var på jakt efter inredningsinspiration blev en aning besviken men mat- och vinådran fick desto mer att njuta av. Här fanns både vin- och champagneprovning, tryffelsmakbitar, korgar med färska grönsaker och dessutom matlagning med italienskt tema från makarna Tengby. Med Harald Treutiger som konferencier. Det var göteborgskt gemytligt på bästa sätt.[Foto: Hemmakatten]

Men förresten, vad gäller inredning bjöds det faktiskt på en höjdare, men då inte i form av inredningsdetaljer utan faktiskt av tre livs levande personer, nämligen progamledarna för Bygglov: Mija Kinning, Matte Carlsson och Willy Björkman. De pratade om hur programmet är uppbyggt och hur varje del förbereds och planeras innan det är dags för själva filmandet. Intressant att höra om arbetet bakom kulisserna. Det är flera månaders jobb med research, resor och inköp, sedan fyra dagars filmning som resulterar i tio st 46 minuters tv-avsnitt. Den charm som dessa personer utstrålar via TV-rutan kan jag säga var än mer påtaglig live. Underhållande och proffsig leverans från denna trio!

Hem & Villa-mässan avslutas idag kl 17.00.

[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: mia

Vad roligt med mässa. Mycket tips på inredning kan jag tro. Nä mörkret är sådär men mysigt med tända ljus. Ha en bra måndag.

2011-10-31 @ 08:50:01
URL: http://etapptva.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0