Mellis, musik & kärlek


[Foto: Hemmakatten]

Mellis
Egentligen är väl den här mackan mer ett mellanmål men idag blir den faktiskt middag då jag vill ha något snabbt och enkelt. Den vinmarinerade rostbiffens bäst-före-datum närmar sig också med stormsteg så det är hög tid att äta upp den. En favorit är mackan i alla fall med sallad, rostad lök och remouladsås. Inte världens mest hälsosamma måltid men då jag körde en joggingrunda under förmiddagen tycker jag att jag kan unna mig det. I ugnen bakas en chokladfudgetårta som ska med till jobbet imorgon. Blir det bra kommer jag att publicera receptet här. Det doftar ljuvligt lovande av choklad i hela köket.


[Foto: Skärmdump från youtube.com]

Musik
Idag blev jag tipsad om en riktigt bra låt så nu går den på repeat här hemma via Spotify. Jag blir på gott humör av dessa svängiga toner. Lyssna själv och avgör! Det är Edward Sharpe och The Magnetic Zeroes med låten Home.

Kärlek
Annars laddar jag inför tv-programmet The Mentalist senare i afton, men närmast på tur står göteborgaren med stort G: Glenn Hysén i 4 Stjärnors middag kl 19.00. Och så till kärleken: Har du TV8 tycker jag du ska se den välgjorda filmversionen av Stolthet & Fördom kl 21.00 ikväll. Min favorit Matthew Macfadyen är med och storspelar. Vilken passion, vilken utstrålning! Han gör verkligen Mr Darcy till sin. Denna Jane Austen-klassiker vibrerar av liv i Macfadyens och Keira Knightleys händer! Läs min recension här.

Matthew Macfadyen
Keira Knightley
[Foto: IMDb.com]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0