Vy Form & Textil

Butiken Vy Form & Textil på Kapellgatan 8.Butiken Vy Form & Textil på Kapellgatan 8.
Butiken Vy Form & Textil
Butiken Vy Form & Textil
[Foto: Hemmakatten]

Som en undangömd skatt, med pärlor i inredningsväg och formgivna guldkorn. Butiken Vy Form & Textil huserar en bit från de vanliga promenad- och shoppingstråken i Göteborg, men är ett smultronställe väl värt att gå en extra omväg för att nå. Så är det med skatter, det ska krävas en smula ansträngning för att hitta dem. Och den som söker ska finna: Tidlösa klassiker, modern formgivning och stilkänsla så långt ögat kan nå. Ingrid, som äger butiken tillsammans med sin syster möter sina kunder med sympatisk vänlighet, något som sätter guldkant på besöket och ger det där viktiga mervärdet som gör att du som kund gärna vill återkomma.[Foto: Hemmakatten]

Sortimentet hos Vy Form & Textil känns handplockat gjort med eftertanke och krav på kvalitet och hållbar design. I butiken ståtar gediget hantverk inom textil tradition och keramiskt kunnande. Klippan Yllefabrik, Växbo Lin, Mairo men också nyare förmågor såsom Happy STHLM pryder hyllorna med sina mjuka alster i glada nyanser. När det kommer till den känsligt handgjorda keramiken finns det mycket att välja på. Lite djärvare färgsprakande alster från bl.a. Mikaela Willers, samt klassiska former och toner från Paradisverkstaden.

Vy Form & Textil på Kapellgatan 8


[Foto: Hemmakatten]

Nytt i butiken är märket Affari, som förutom snygga produkter i plåt, tex krukor och vattenkannor, gör fina ljusstakar i olika former. Det finns fler skatter att upptäcka i butiken Vy Form & Textil både var gäller spännande formgivare och designobjekt, men jag tänkte att du själv skulle få chansen att hitta dem. Något guldkorn får du gräva fram på egen hand, det blir roligare då. :)

Plåtprodukter från Affari

[Foto: Hemmakatten]

Butiken Vy Form & Textil ligger på Kapellgatan 8 i Göteborg. Fler bilder från den härliga butiken kommer!

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: cicci

där har jag varit,,, jätte fina grejer verkligen!

2011-07-17 @ 00:35:47
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: Kikan

Åh vad jag blir shoppingsugen! Kram Kikan

2011-07-17 @ 17:30:28
URL: http://hemmahoskikan.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vilka fina grejer!

2011-07-18 @ 08:11:53
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Named.

älskar de nästan rokoko-inspirerade ljusstakarna! gammalt möter nytt :)den vita färgen gör den relativt diskret trots den rätt så maffiga formen. Like! :)

2011-07-21 @ 12:16:50
URL: http://passande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0