Bra dag


[Foto: Hemmakatten]

Igår var en skön dag där jag fick en hel del gjort. Joggingtur innan frukost som sedan intogs på balkongen då värmen fortfarande sitter i. Härligt. Sedan storstädning och fix hemma. Bokningar av möte till nästa vecka. En eftermiddagsfika med familjen i trädgården och några ärenden på stan (bla rea på Twist & Tango). Götet som för övrigt var helt fullt av svartklädda hårdrocksfans inför stundande Iron Maiden konsert. Kan väl säga att det behövdes öronproppar inte bara på konserten utan även på spårvagnarna i stan då något överförfriskade fans höll hög volym... God middag hemma och så ett avsnitt av Kommissarie Morse, en av de bästa kriminalserierna någonsin. Det har gjorts en efterlängtad fortsättning i Kommissarie Lewis som just nu sänds i kanal 5. Missa inte den. Allt som allt en riktigt skön fredag!

Midsommarbuketten sjunger på sista versen, men jag har verkligen njutit av mina luktärtor i vas från Miljögården/Rum för inspiration.


[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Anna

Skönt att se att man inte är ensam som använder öronproppar. Öronproppar i kollektivtrafiken kan verkligen behövas ibland. Så skönt att kunna plugga in dem och slippa det mesta oväsendet från folks om låter alldeles för högt eller om det sitter massa störande ungdomar på spårvagnen eller bussen. Alltid lika bra att ha ett par öronproppar i väskan som man kan plugga in vid behov.

2011-07-03 @ 13:34:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0