Skrivhörna

Skrivbordet Smile
[Foto: Hemmakatten]

Jag är en aning kluven till det här med att ha skrivbord/arbetsplats i sovrummet. Av utrymmesskäl kan det vara nödvändigt men om det finns alternativ tycker jag att skrivbordet ska stå i ett annat rum. Sovrummet är en plats för vila, och bör förknippas med just vila, inte jobb och aktivitet. I alla fall om jag får välja. Det här snygga vita skrivbordet står dock i ett sovrum, men bara som exponeringsexempel. Jag tycker att det är vackert med sina mjukt rundade hörn och det lilla facket under skrivbordsskivan. Precis lagom för att gömma laptopen när dagsverket är avklarat. Detta heter Smile och kommer från Mio.


Mysigt sovrum
[Foto: Hemmakatten]

Jag vet att det har blivit många foton från Mio-butiken det sistone (och mer kommer) men jag såg så mycket inspirerande inredning där. Ni får se det som att ni följer med på en rundtur helt enkelt, om ni nu inte har möjlighet att åka till den här butiken själva. Och nej, jag är inte sponsrad. Inte av Mio, inte av någon, utan skriver om det som faller mig in och om det som jag gillar. Ifall nu någon undrar ;)

Snygg exponeringsyta hos Mio
[Foto: Hemmakatten]

Den här sista bilden med lampan som syns i spegeln gillar jag skarpt. Den får bli mitt söndagsbidrag till Fabriken som är en samlingsplats för bloggar om inredning. Kika in där du också!

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: annika

Jag håller med dig! Inte i sovrummet, inte en tv heller där.

Ha en fin söndag! Kram

2011-01-30 @ 09:52:03
URL: http://mindrom.blogspot.com
Postat av: josephine

sv: tack :D ja jag mår bättre nu :) hoppas allt är bra med dig ? kram

2011-01-30 @ 13:40:29
URL: http://joseephiines.blogg.se/
Postat av: Tina

så nice!!!

2011-01-30 @ 13:48:09
URL: http://tinazpicaboo.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Jag blev lite extra förtjust i spegeln faktiskt. Gillar de detaljerna på sidan och så känns den lite sådär härligt lyxig men ändå bohemisk. Du är väl ändå för rar, du gav mig helt klart ett gott skratt när jag läste dina ord. Är inte det minsta motiverad till fotografering, men sakta men säkert börjar det att komma tillbaka, precis som energin. Ännu har jag dagar kvar på medicinen. En vecka för att vara exakt. Snart så, snart ... KRAM

2011-01-30 @ 14:05:17
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: maria

Det skrivbordet var fint :) skulle passa hos mig perfekt..Ha en skön em och kväll !

Kramar

2011-01-30 @ 14:43:59
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Therese

Håller med, sovrummet är en plats för vila och inget arbete;) Men jag förstår om man inte har plats så måste man ha skrivbordet i sängkammaren.Hoppas du haft en bra helg! Kram Therese

2011-01-30 @ 16:57:41
URL: http://corneliascloset.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0