Iskallt

Reafynd från Esprit
[Foto: Hemmakatten]

Ibland är det bra att ha is i magen. Särskilt när det gäller annandagsrean. Sent i höstas spanade jag in en mysig stickad tröja på Esprit. Budgeten tillät inte just då ett inköp (jag hade redan valt ut några andra godingar från butiken) så jag bestämde mig för att vänta till vinterrean. När rean väl startade var tröjan prissänkt lite grann men inte tillräckligt för att jag skulle vilja slå till. Jag bestämde mig för att vänta...

Nu mina vänner har jag gjort ett kap. Först halva ordinarie priset, och sedan ytterligare 20% rea. Det landade på en väldigt prisvärd summa till slut! Att vänta in plagg kan bli en lönande affär. Nu njuter jag desto mer av min fina mjukis. Skall invigas vilken dag som helst. :)

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Therese

Visst är det väl underbart med fynd! Och ännu bättre när man väntat så länge att man känner att man får valuta för pengarna, bra jobbat:)



Ha en skön helg! Kram Therese

2011-01-21 @ 18:53:28
URL: http://corneliascloset.se
Postat av: Camilla

Det kallar jag ett riktigt kap och det är ju sådant som är så skoj. Hade en kund på jobbet i dag som blev chockad över hur mycket blusen hade kostat från början och hur mycket hon fick i rabatt. Alltid kul när det blir överraskade. Alla förtjänar vi ett fint men billigt plagg. Hoppas det har ordnat upp sig lite för dig, själv har jag också haft lite för mycket i huvudet - men försöker se förbi det mörka molnen. Jobbar hela helgen så jag kommer få det mysigt även jag, dock inte på samma sätt som du kanske genom att spendera kvalitetid hemma eller på stan.

2011-01-21 @ 20:06:41
URL: http://xccc.blogg.se/
Postat av: Modekatt

Åhh vad snygg den var! Jag gjorde också likadant i dag, köpte också två plagg som jag hade spanat in sen länge & nu fick jag betala halvarea priset tom :)



Tack för dina film tips! Film om Coco Chanel är en utav mina favoriter :)



Ha en mysig kväll!

2011-01-21 @ 21:22:17
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Ja, det lönar sig att vänta men om du säger så får man ha is i magen för ofta tar det slut. Har själv fyndat på rea idag faktiskt

Ha en fortsatt fin lördag!

2011-01-22 @ 15:33:33
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0