Lördag


[Foto: Hemmakatten]

Väl hemma igen efter två aktiva dagar med syskonbarnen. Jag försöker motverka trenden att läsförståelsen och litteraturintresset hos pojkar viker och har plöjt igenom ett antal barnböcker under dessa dagar samt gjort ett sedvanligt besök på biblioteket. Vi tillhör väl snart inventarierna där.

Jag har bjudit på några bilder ut fotoarkivet de senaste inläggen då mina egna arrangemang har stått tillbaka för ovanstående aktiviteter, men nu blir det en dagsfärsk bild av en ljuvlig bukett papagojtulpaner som pryder matbordet hemma hos min mor.

Jag är hyfsat mör och ska när som helst kraschlanda i soffan och titta på deltävlingen i Melodifestivalen. Utan att ha hört några av kvällens bidrag ser jag fram emot Anders Fernette som jag vet har en stark pipa och fungerar bra på scen. Jag har faktiskt ett album med denna sångare hemma, men då hette han Johansson i efternamn och hade precis vunnit Fame Factory 2003. Någon som minns hiten Without You? Hittar inga bra versioner på youtube men kör Spotify!

Hoppas ni får en skön lördagskväll!


[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Yohanna i Las Palmas

Var det han!

Det hade jag ingen aning om. Nu får jag titta på hans bidrag en gång till.

God natt!

2011-02-26 @ 23:52:34
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Ja jag håller med dig, Cruz-filmeen var mycket Cruz men jag skrattae gott på mina ställen. Den andra filmen var riktigt dålig. B-filmsstuk på effekter och skådespeleri tyvärr. Till och med tioåringen tyckte den var urdålig effektmässigt :P

2011-02-27 @ 08:37:15
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Frida

Kollade du in mig på SVT Gokväll innan Mello? Om så tar jag tacksamt emot feedback! :-)

2011-02-27 @ 11:19:59
URL: http://www.trendenser.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0