Regntunga skyar

RonnebygatanBorgmästarkajen
Karl XI grundlade KarlskronaShopping finns det gott om
[Foto: Hemmakatten]

I Göteborg stavas hösten med fyra bokstäver, nämligen REGN. Idag har det öst ner. Och blåst. Känns verkligen att det är en kuststad. Ungefär likadant väder var det en av kvällarna i Karlskrona i helgen, men jag måste säga att även regntunga skyar kan ge en stad ett vackert skimmer. Blött blir det onekligen men även en speciell (foto)stämning infinner sig. Jag promenerade en hel del och här kommer några ögonblicksbilder från örlogsstaden Karlskrona - del 1. Som fotointresserad tycker jag om att se himlens skiftningar i och med att skymningen är i antågande och vädret vänder. Från en ljus, blåstrimmig himmel till en mörk, tyngre grå. 

Regntunga skyarHimlen blir mörk & öppnar sig
BorgmästarfjärdenBorgmästargatan
[Foto: Hemmakatten]

Enda fördelen med dessa regniga höstdagar och kvällar är att det är hur mysigt som helst att komma hem, tända upp ljus, göra sig en kopp te och krypa upp i soffan. Innemys med gott samvete helt enkelt. Hoppas nästan på regn imorgon också bara av den anledningen...

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Eleonore

Vilken fin stad Karlskrona är! Måste fråga om du bor där? Isf har du några tips på butiker, caféer och andra ställen man måste uppleva? :)



Ja melon är så somrigt

2010-09-21 @ 08:22:22
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Cissi

Ja vad vore hösten utan alla tända ljus ;)

2010-09-21 @ 08:22:33
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Honi

Mys när det regnar måste ju vara det bästa.. Älskar att sätta mig i sängen med en kopp choklad och bara glo på tv och lyssna på regnet!

2010-09-21 @ 12:59:48
URL: http://honi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0