Höstglöd

Rönnbär

[Foto: Hemmakatten]

Idag har det varit en sådan där perfekt höstdag. Hög klar luft, måttliga vindar och soligt. Vid lunchtid tog jag en promenad utanför Botaniska Trädgården och alla de härliga färgerna som mötte ögat gjorde mig på gott humör. Jag gillar hösten när dagar är som denna.

Det enda som fattades var en rykande het kopp te och en varm filt men det blev fika inomhus istället. Nu ikväll ser jag fram emot sista avsnittet för denna omgång av The Mentalist. Hur ska tomrummet kunna fyllas framöver? Tur att jag har lagt in en beställning på cdon.com, ett antal härliga filmer kommer snart i brevlådan. Ha en skön kväll!

Utanför Botaniska Trädgården
Annedalskyrkan suddigt i bakgrunden
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Modekatt

Vilka härliga höstbilder!

Du får väl hitta någon annan ny serier att förlja :)



Melissa tackar för komplimangen :)

2010-09-28 @ 23:32:48
URL: http://modekatt.blogg.se/
Postat av: Nette

Vilka härliga bilder du lagt upp! Och vilken fin blogg du har. Vet att några i familjen läser min blogg. Den är ganska ny, så tror inte alla har sett den än. Brukar försöka berätta för dem när jag får chansen, hur mycket de betyder. Hellre säga det en gång för mycket, än att de inte vet alls.. :)

2010-09-29 @ 00:25:50
URL: http://netteh.blogg.se/
Postat av: Cissi

Jätte vackert, hoppas det blir många sånna fina höstdagar nu :)

2010-09-29 @ 10:36:23
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Visst är det helt fantastisk väder, härliga färger och det fyller kroppen med ny energi. The Mentalist har varit en stor favorit enda sedan först avsnittet och även jag såg säsongsavslutningen i går. Se nu till att unna dig en varm kopp med te, för det ska jag göra. Samt fixa lite middag!

2010-09-29 @ 17:47:28
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0