Sött till barnen

Söta textilier till barnrummet
[Foto: Hemmakatten]

Då jag har tillbringat stora delar av helgen med syskonbarnen (innan den stora förkylningen drog in) tänkte jag idag visa inspirationsbilder till just barnrum. Det finns otroligt mycket fint! Söta leksaker, gulliga textilier, färgglada gosedjur, leksaker i retrostil mm! I just barnrum tycker jag att det ska vara lekfullt inrett, gärna med glada, pigga färger som stimulerar till lek och kreativitet.

Rosa är en favorit
Pudernyanser till de minstaSovkamrat
[Foto: Hemmakatten]

Här kommer några exempel på färgstarka textilier som lyser upp hemmet och barnrummet. Alla bilder är från Mimou-butiken i Ronneby, som är ett underbart ställe att botanisera på vad gäller inredning och prylar till hemmet. Särskilt gillar jag Karin Mannerståls design för Mairo. Gulliga figurer i fina färger. Och Owe Gustafsons överföring av klassikern Fem myror är fler än fyra elefanter till textila mästerverk i kollektionen Fem Myror Stora. Även detta för Mairo.

Barbapappa ger glädjeBarnens bästa vän?
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Diana

2010-10-25 @ 17:34:43
URL: http://kaffee
Postat av: Diana

Svar: hej! ja, jag ska snart flytta till Stockholm för evigt (hoppas jag!) Jag måste dela min pojkväns dator tills jag köpa en ny laptop! Det är en skam att det kostar för mycket att ta med mig alla mina ägodelar:/ I alla fall, jag gillar din blogg :)

2010-10-25 @ 17:42:33
URL: http://kaffeshot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0