Elektriska Elettra

Elettra Wiedemann för Mango
[Foto: Mango.com > Autumn/Winter 10 > Elettra Wiedemann]

Elettra Wiedemann. Dotter till skådespelerskan/modellen Isabella Rossellini. Dotterdotter till Ingrid Bergman, svensk filmlegend med Hollywoodkarriär & Oscarsstatyetter. Stjärnkvalitet från födseln. Påbrå som ställer vissa krav. Påbrå som har skapat en vacker kvinna med elektrisk utstrålning. En svensk/amerikans/italiensk kombination som blir rätt oslagbar.

Precis som sin mor har Elettra varit modell för det anrika franska märket Lancôme, och synts på omslag till flera kända modemagasin såsom Harper´s Bazaar, Vogue och ELLE. Elettra är också flera modeskapares mannekängfavorit, och har deltagit i många visningar för internationellt erkända modeskapare som t.ex. Bill Blass och Diane von Furstenberg.

Elettra har gener som har visat sig från sin bästa sida. Inte nog med att Elettra har utseendet med sig, även intelligens, socialt patos och engagemang har följt med i uppsättningen. Hon har en mastersexamen i biomedicin från London School of Economics och har startat en webbsida för välgörenhet där intäkterna går till Afrika: JustOneFrickinDay.com. En fascinerande ung kvinna på många sätt.

Elettra i snyggt mode från Mango
Mor Isabella Rossellini, Mormor Ingrid Bergman. Stjärnkvalitet från födseln.
[Foto: Mango.com > Autumn/Winter 10 > Elettra Wiedemann]

Jag gillar verkligen dessa modebilder med Elettra för Mango. Elettra har en kvinnlig elegans trots sina relativt unga ålder (född 83) och ett personligt, energifyllt uttryck. En naturlig mörk skönhet med nordiska drag som känns trovärdig och frisk i modesammanhang och med en sensuell smart utstrålning som slår det mesta. Elektriska Elettra!

Mer om Elettra Wiedemann här och här.

Elettra Wiedemann för Mango
[Foto: Mango.com > Autumn/Winter 10 > Elettra Wiedemann]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0