Soffpotatisar

Design Carina Karlsson Design Carina Karlsson
[Foto: © Carina Karlsson]

En av mina favoritformgivare - textilkonstnären Carina Karlsson - har med sina Soffpotatisar hittat helt rätt. Karaktär, ingen inställsamhet, humor och glada färger. Med dessa ingredienser kommer man långt. Designen är tilltalande rent estetiskt men har också ytterligare en viktig egenskap. Den får mig att bli glad. Produkterna är dessutom praktiska och gör tex matlagningen mycket roligare. Att hacka grönsaker på en soffpotatis går som en dans. Och du gör det med ett leende på läpparna :)

Design Carina KarlssonDesign Carina Karlsson
[Foto: © Carina Karlsson]

Nu finns Carina Karlssons design Soffpotatisar att köpa i hennes nya ateljé i Karlskrona. Ring innan för att boka besök. Kontaktuppgifter hittar du på www.carinaa.com. För er som inte har möjlighet att ta er dit, går det lika bra att skicka ett email till Carina: virakacarina@gmail.com

Carina har arbetat som textilkonstnär i många år nu och har alltid något nytt på gång. Det är utställningar, event och ny design. Om du är intreserad av att följa Carinas härliga arbete finns det både hemsida och blogg. På bloggen finns också alla produkter och priser för dig som vill ha en unika Carina-skapelse i hemmet.

Design Carina KarlssonDesign Carina Karlsson
[Foto: © Carina Karlsson]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Carina

Tack för denna fina text!

2010-05-20 @ 20:18:50
URL: http://www.virkacarina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0