Blomstrande kreativitet

Blomsterhuset i Bollebygd

Besök Blomsterhuset i Bollebygd
[Foto: Hemmakatten]

Det flödar av kreativitet och inspiration hos Blomsterhuset i Bollebygd. Det är verkligen ett mecka för inrednings- och blomsterintresserade! Vackra arrangemang, ljuvliga stilleben och blomstergrupper samt snygg inredning med möbler och belysning i lantstil. Ja, här finns allt som behövs för att få tips och idéer till att göra ett trivsammare hem.

Alltid lika trevlig personal som gör det där lilla extra för att kunden ska bli nöjd. Alltid nytt och fräscht i butiken för att stimulera ögat och shoppingnerven. Alltid lika inspirerande med ett besök. Och alltid får något följa med hem. Det går inte att låta bli. Allra helst skulle jag vilja ta med hela butikens sortiment men av förklarliga skäl går det inte. Ett besök i butiken lämnar i alla fall ett bestående intryck, och en längtan att komma tillbaka. 

Det var som sagt Kristi Himmelsfärd igår, och mitt besök hos Blomsterhuset i Bollebygd var så nära himmelsk härlighet jag kunde komma. Och ja, några fina saker fick följa med hem. Väl värt att besöka!


Inredning, inspiration & blommor
[Foto: Hemmakatten]

Fler bilder med underbar inspiration kommer framöver.

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0