Ny tavla

Dagens stilleben med nygammal tavla i centrum
[Foto: Hemmakatten]

Jag har länge haft en tavla med ett motiv som jag tycker om men där ramen har blivit rätt dassig med ålderns rätt. Sagt och gjort, jag lämnade in tavlan till en ateljeverkstad för omramning. Gissa om jag blev nöjd! Tavlan blev som ny och riktigt fin helt plötsligt. Motivet kommer mer till sin rätt och den vita ramen kontrasterar till den beige tapetväggen på ett mycket tydligare sätt. Det kan jag rekommendera alla. Har du en tavla som du är missnöjd med, fixa en ny ram så får du användning för den igen!

Arbetet med min tavla gjordes av Galleri Anden. Ett ställe jag gillar och kommer att återvända till för deras trevliga tilltal, snabba service och skickliga hantverk. 

Jag gillar som sagt rosa och har nu börjat byta ut de röda juldetaljerna mot vårligt rosa istället. Jag frossar i bilder idag! :)

På bilderna: Klassisk Iittala-vas med tulpaner. Rosa blockljus Broste och Serholt ljushållare, båda från butiken Village. Rosa kruka och glasljusstakar från Blomsterhuset i Bollebygd. Rosa stearingljus från Lagerhaus. Lampa Åhléns.

Vårligt med rosa tulpaner
Blomkruka från Blomsterhuset i Bollebygd
Vas från Iittala & ljushållare från Serholt

Lampa från Åhléns
Ny inramning av tavla gjord av Galleri Anden
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0