Flätat

Grått armband från Cecilia Ljungdell
[Foto: Hemmakatten]

De här söta armbanden köpte jag precis innan jul i butiken DNA. Först tänkte jag ge bort dem, men under tiden som jag gjorde ett sött paket av dem kände jag mer och mer att jag ville ha dem själv. Jag har också varit snäll i år. :) Sagt och gjort, jag skrev mitt eget namn på etiketten och jag fick en fin julklapp bara så där. Ibland går det bara inte att motstå. Särskilt inte vackra armband, det kan jag inte få för många av. Dessa i flätat läder, det ena med metallickulor, och det andra med ett sött hjärta, matchar fint till många plagg. Och eftersom jag gillar grått och ofta bär det, blir det verkligen pricken över i:et till mina outfits.

Armbanden är designade av Cecilia Ljungdell.

Fina smycken från DNA
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Karin

Ja, de hade mycket fint! Nej, kommer inte sakna det nu. Visst är det härligt hemma, men det finns kvar! Och vi reser hem så pass ofta (redan i februari igen!) nu ska det enbart bli härligt att komma iväg till värmen och vårt hem där borta:) God fortsättning på dig!

2010-12-29 @ 08:45:04
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: rebecca

Hej! Nu har jag första och sista frågestunden 2010 i min blogg. Jag skulle bli glad med massor av frågor så jag kan svara på några i alla fall. Har du lust att hjälpa mig att få lite frågor? Kommentera då under inlägget "frågestund" i min blogg. Det kan vara vilka frågor som helst, tex från vilken min favorit parfym är till vad min lilla syster heter :) Tack i förhand! Kram Rebecca

2010-12-29 @ 13:48:06
URL: http://magicstory.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Vilka fina armband!



Svar: Nu blev jag allt nyfiken. Vilka saker var oväntade att jag hade i väskan??

2010-12-29 @ 14:55:14
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Emma

Så fint det var! :}

2010-12-30 @ 19:53:04
URL: http://emmacb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0