Emma & Malena

Emma & Malena - modebutiksnygga kläder till henne & honom
söt modellsomrig klänning
[Foto: Hemmakatten]

Emma & Malena är två kreativa och framgångsrika tjejer som har modebutik i Göteborg och på Käringön på Västkusten. Det finns också en webbshop på hemsidan. Under mitt besök på Käringön tittade jag på Emma & Malenas energisprudlande modevisning där de senaste sommarkreationerna exponerades ordentligt. Vilken dag det var! Strålande sol och blå himmel. Varmt, bubbel i glasen och gott humör över hela ön.

Öns bofasta var modelleroch även öns sommargäster
sött parasollPistage & silke i lysande kombination
[Foto: Hemmakatten]

Och vilken plats för en modevisning. På klipporna precis utanför Emma & Malenas butik och Petersons krog med det glittrande havet och den blå himlen som magisk fond. Visningen genomfördes med bravur av både öns bofasta och sommargäster. Tex vår läckra kulturminister gnistrade i sina kreationer och lyste ikapp med solen.

Emma & Malena som står bakom de fina plaggensommarfräsch klänning i tulpanmodell
underbar miljö för visningenvår snygga kulturminister
[Foto: Hemmakatten]

Emma & Malena gör kvalitetsdesign med svenska förtecken. Bra material, friska klassiska färger och alltid med ett litet inslag av humor eller lekfull twist. Klädesplagg med uttryck för både dam, barn och herr. Jag blev väldigt inspirerad av visningen och den energi som tjejerna och killarna genomförde det hela med. Nu när jag tittar på bilderna efteråt önskar jag att alla dagar var som denna. Sol, sommar, semester, snygga kläder, glädje, inspiration...

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0