Bäddat för succé

Mairo
[Foto: Hemmakatten]

En butik som har ett fantastisk utbud vad gäller egenproducerade textilier, men även annan snygg inredning är Mairo/Mimou-butiken i Ronneby. Det är lätt att förstå att företaget har gjort succé både i Sverige och utomlands. I butiken hittar du det mesta för att skapa en härlig bäddning i sovrummet eller aptitretande dukning till höstmiddagen. Det går även alldeles utmärkt att få med sig ett helt designkoncept till hemmet om du så skulle vilja. Mairo och Mimou är oslagbara märken när det gäller mixning och matchning av färg, form och textur. Välj och vraka bland underbara bäddset, mönstrade kuddar, plädar, överkast, rullgardiner, vepor och dukar. Till detta finns också matchande lampskärmar och utsökt porslin från bla Mateus. Behöver du något fint till badrummet eller köket hittar du garanterat något från Lexington, Filippa K, 10-gruppen, IIttala eller Miljögården. Eller varför inte en läcker lampa från Watt & Veke?

Jag slås av hur otroligt många variationer det finns när det gäller Mairos och Mimous sortiment. Det är varmt, färgstarkt och lockande. Sagolika tygmönster som är som små konstverk i sig. Ett enkelt sätt lyfta ett helt hem. Här finns också gedigna möbler, i den lite mer lantliga stilen, men också i robust mörka träslag. Och tapeterna inte att förglömma, som fungerar som perfekt fond till inredningsdetaljerna. Att vandra omkring i den stora butiken är som att befinna sig i en godisaffär för designintresserade. Mycket som stimulerar ögat, och som triggar igång inredningsnerven och habegäret. Jag skulle gärna vilja frossa! Skyltningen är mycket tilltalande och produkterna är effektfullt disponerade i lokalen. Det märks att det är en estetisk expert som står bakom.

Jag säger bara: åk till Mairo/Mimou-butiken i Ronneby och du får med dig hem sköna visuella intryck likaväl som produkter av hög kvalitet.

MairoMairoMairoMairo
Mairo
Mairomairo
Mimou
MairoMairo
Mairo
mairo
MairoMairo
Mimou
Mimou


[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2009 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag blir verkligen inspirerad till ett besök snart!

2009-09-22 @ 20:14:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0