Gilla pasta!

[Foto: David Back, Femina]
Pasta är en stor favorit hör hemma. Det är gott och oftast lättlagat. Gillar recept som inte krånglar till det. Som det här med ravioli, färsk salvia och parmesanost. Kan tänka mig att testa detta omedelbums. Och tycker man inte om salvia går det ju lika bra med en annan färsk krydda som timjan, oregano eller basilika.
Recept 4 personer
600 g ravioli, köpt eller hemlagad
1 kruka salvia
ca 50 g smör
salt och peppar
parmesanost
Beredning: Koka raviolin mjuk. Ta upp och fördela på varma tallrikar. Plocka bladen från salvian. Hetta upp smöret i en stekpanna och lägg i bladen. När smöret skiftar mot brunt är det dags att skeda smör och blad över pastan. Ta ett par tag med svartpepparkvarnen över och toppa med flingsalt. Servera genast tillsammans med lite hyvlad parmesan.
Recept från Femina.
Kommentarer
Trackback