Fredagsfavoriter

TV: Vill tipsa om en speciell tv-serie som handlar om ett psykologisk experiment. Tre par får träffa varandra för första gången vid giftemålet. De har matchats ihop av experter. De tre paren får sedan leva tillsammans i fyra intensiva veckor (inkluderat smekmånad, samboskap, parterapi) och sedan välja om de ska skilja sig eller fortsätta tillsammans. Omtalad serie ja, men det finns faktiskt en hel del tänkvärt vad gäller relationer och hur man kan förhålla sig i och till dem (oavsett vad man tycker om tidpunkt för giftemålet). Gift vid första ögonkastet finns på SVT play.
 
Inredning: Ett kök, tre inredare. Det blir tre kreativa lösningar och snygg inredning. Det är köksspecialisten Ballingslöv som låter tre välkända personligheter gå loss i köket. Se det spännande resultat här!
 
Mat & Dryck: Ett sätt att piggna till den här årstiden är att äta och dricka nyttigt. Då kan smoothies vara ett bra alternativ. Här är receptet på en smakrik melonsmoothie med spenat. Läcker färg, mycket energi!
 
Mode: Jag har snöat in på sköna tröjor det sista. :) Detta underställ från Helly Hansen hade gärna fått hitta hem till min garderob. Tycker verkligen det är på tiden att sportmodedesigners har fattat att även underställ ska vara snygga, inte bara funktionella. De ska tåla att visas upp på afterski eller hemma i stugan...
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Robex Lundgren

finna bilder

2015-01-31 @ 12:39:57
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0