Fördrink & tilltugg

[Foto: Hemmakatten]
 
När jag besökte familjen på Käringön bjöds det på mycket god mat och dryck. Det brukar alltid vara sommarens höjdpunkt att komma till ön och njuta av vädret, sällskapet och just den goda förtäringen. En kväll bjöds det på camparidrink. Den görs väldigt enkelt då man blandar en liten del campari med cider. Har i en isbit och eventuellt en lime- eller citronskiva. Till detta serverades smala knäckelängder där stenbitsom och creme fraiche portioneras ut i vackra klickar med nyklippt färsk gräslök över.
 
[Foto: Hemmakatten]
 
© COPYRIGHT 2015 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, fråga gärna först men kom framför allt ihåg att ange källa och länka till Hemmakatten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0