The Bounty Hunter

The Bounty Hunter
[Foto: IMDB.com]

The Bounty Hunter har egentligen allt som krävs för att det ska bli en lyckad romantisk komedi. Snygga skådespelare med utstrålning och en rolig grundhistoria men tyvärr räcker inte detta hela vägen. Visst finns det några underhållande scener, och en del komiska repliker men som helhet är jag inte riktigt nöjd. Det tar emot att säga då Gerard Butler har karisma som går genom rutan och vars charm kan smälta isberg, men han har för lite att jobba med. För dåligt manus och en inte allt för avancerad karaktär. Nej, se då hellre den underbara filmen PS I Love You, där Butler är i sitt esse som irländsk charmör med fin sångröst där han matchas väl av sin motspelerska Hilary Swank.

I The Bounty Hunter är det Jennifer Aniston som spelar hans fd hustru. Visserligen ofattbart fräsch och bildvänlig, men Aniston har en tendens att alltid spela sig själv, vilket tyvärr inte blir så intressant i längden. Butler spelar Milo Boyd som sadlat om till prisjägare efter en karriär inom polisväsendet. Han får uppdraget han har längtat efter. Att ta in sin exfru Nicole Hurley till häktet då hon rymt från borgen. Han ser sin chans att ge igen för äktenskapet som sprack, och kanske för en gång skull säga sitt hjärtas mening. Nicole som är journalist har inte alls tid att inställa sig då hon precis har kommit en het nyhet på spåren. Ett självmord som i själva verket är ett mord, med kopplingar till polisen... Till slut är det inte bara förre mannen Milo som jagar henne utan även staden grova kriminella element. Det glimmar till i några scener mellan Butler och Aniston, tex när de tvingas övernatta på hotellet som de en gång tillbringade smekmånaden på. Då finns det stunder av äkta närvaro och kemi.

Annars är The Bounty Hunter en lättviktare. Som ett trevligt magasin man förstrött bläddrar igenom en solig eftermiddag. De roligaste replikerna har faktiskt birollerna som lyfter den här filmen. Bäst är Christine Baransky [från bla tv-serien The Good Wife] som Anistons moder. Hennes tolkning av den oundvikligt åldrande modern som vill vara ung för evigt är en pärla. Även Siobhan Fallon som tuggummituggande sekreteraren Teresa på prisjägarkontoret har en liten men minnesvärd roll. Nåväl, nog sagt. Se själv och avgör!

Gerard Butler & Jennifer Aniston i The Bounty Hunter
[Foto: IMDB.com]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Robin

Sexig scen på sista bilden där ^^ ha en fin helg du med!

2011-06-17 @ 19:04:47
URL: http://gamingground.blogg.se/
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Åhhh.. då ska jag ta en titt på den i alla fall.. :-)

Kramar

2011-06-17 @ 21:44:19
URL: http://designtjejen.blogg.se/
Postat av: cicci

ps i love u e en stört skön rulle... verkligen "lipa" varning=) Tycker ofta att flmer som aniston e med i e så där.. inte jätte bra alls faktiskt.



sv: tack! Livet som mammy e galet annorlunda=)

2011-06-17 @ 23:42:44
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: Cissi

Sånna filmer gillar jag :D

2011-06-20 @ 12:54:21
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0