Favoriten


[Foto: Hemmakatten. Omslagsfoto Född i November av Eric Josjö]

Ikväll blir det musik för hela slanten. Min favorit Orup besöker Lotta på Liseberg. Det blir att sticka till nöjesparken direkt efter jobbet och hoppas på en någorlunda bra publikplats. Hade jag fått välja hade det på arbetsplatsen idag funnits en skylt uppsatt med "Stängt pga Orup", men av någon anledning tror jag inte att min arbetsgivare skulle uppskatta en sådan.

Orup är en artist som bara blir bättre med åren och vars senaste platta Född i november består av en rad poppärlor som bildar en helgjuten helhet. Ett album med sköna musikslingor som sätter sig blandat med finstämda texter. Orup kan även ta andras låtar och sätta sin egen unika prägel på dem. Ett smakprov och utmärkt exempel på det kommer här i Oskar Linnros låt: Från och med du. Kan det bli bättre? Favoritlåten från Linnros med favoritartisten själv. Jag njuter!

Om du av någon anledning skulle betvivla Orups storhet och popstjärnestatus, läs min recension av senaste konserten i Göteborg... Då kanske du ändrar åsikt. :)

Hoppas nu bara att vädergudarna är på rätt humör och håller regnet borta ikväll. [Om nu inte Orup har retat upp dem allt för mycket med klassikern Regn hos mig]. Men skulle de små dropparna förära staden med sin närvaro ändå är det kanske bara änglarna som gråter av välbehag... ;)


[Foto: Hemmakatten samt från albumet Född i November, Eric Josjö]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja han är bra!

Hoppas regnet håller sig borta ikväll :)



Kram

2011-06-20 @ 12:52:39
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Barnens Hjältar

Tack, fick delvis gjort det, nu får jag lita till att näste man gjorde resten :-)

2011-06-20 @ 18:44:29
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0