Market 29



[Foto: Hemmakatten]

Butiken på Haga Nygata nummer 29 är inte främmande för inredning och design, men aldrig har väl lokalen varit vackrare eller mer utsökta föremål visats på detta tilltalande sätt. Market 29 är ett välkommet tillskott bland inredningsbutikerna, inte bara bland Hagashopparna utan för hela staden. Smakfulla arrangemang, tuffa detaljer i såväl modernt som klassiskt snitt. Rena, hållbara material, jordnära toner och kvalitet. Ett smultronställe där form, färg och kreativitet möts på det mest självklara sätt. Fingertoppskänslan i de läckra arrangemangen är påtaglig.



[Foto: Hemmakatten]

Market 29 inryms i fina lokaler med stora väldisponerade fönster ut mot shoppingstråket på Haga Nygata. Butiksytan har genomgått en renovering och resultatet är slående. Sköna trägolv och vita, ljusa väggar. Belysning som framhäver det snygga sortimentet. Stilleben som på ett både funktionellt och stilrent sätt visar produkterna från deras bästa sida. Personal som kan service och utstrålar glädje. Det kommer man långt med. Market 29 är definitivt en faktor att räkna med i inredningsbranschen!

Det blir ett axplock av bilder från butiken Market 29 idag. Alldeles särskilt gillar jag de vita ljushållarna och keramikfaten formgivna av Kajsa Cramer. Mer julstämning än det här blir det inte. Fler bilder kommer framöver, det finns så mycket att visa!




[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!


Kommentarer
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vad mycket fint!

2011-12-13 @ 11:53:25
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Helena

Så många annorlunda och fina saker! Är det dyrt att handla där?



Sv: Tack! Vi hade en sån fin dag tillsammans.

2011-12-14 @ 12:29:06
URL: http://baklust.blogg.se/
Postat av: IDA - Stockholms största skönhetsblogg!

Läs det här inlägget om du precis som jag gör, vill tjäna flera extra hundra lappar (som även blir tusenlappar) i månaden. Det enkelt och gratis! Du behöver dessutom inte ha många besökare! :D Klicka på bilden i länken och bli medlem via den så får du extra bonus om du skickar din mailadress i inlägget :)

http://flavoured.se/2011/december/adsettingscom.html#comment



Psst! Missa heller inte att du just nu kan vinna en iPhone 4S i min blogg :)



/ IDA - Stockholms största skönhetsblogg

Http://FLAVOURED.se

2011-12-17 @ 11:18:51
URL: http://FLAVOURED.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0