Biddevind

Biddevind, mysig inredningsbutik på KäringönLäcker textil

[Foto: Hemmakatten]

Det blåser en designvind över Bohuslän. På öarna dyker det här och var upp små smultronställen med inredning. En av dessa finns på vackra Käringön. Butiken heter Biddevind och i alla fall jag får luft under vingarna under mitt besök. Stilen är lantligt romantisk vilket alltid känns fräscht och modernt, särskilt fint smälter den här inredningen in i skärgårdsmiljön.

KammarljusstakarVackra ting hos Biddevind
Gudomligt ljus & doft från Durance
Hemmet kan få sig ett rejält lyft efter inspiration och inköp hos Biddevind
[Foto: Hemmakatten]

Biddevind öppnade i fjol och är ett uppskattade inslag i ölivet på Käringön. Och vad mycket ljuvlig inredning det finns i den mysiga butiken! Sortimentet är blandat och stort med allt från textilier, belysning, krukor till läckra plåttavlor, ljusstakar, smycken och mindre möbler. Till och med barnen har en egen avdelning. I barnkammaren finns allt för de små. Gulliga nallebjörnar, änglaprydnader, söta vita hyllor. Det mest eftertraktade verkar vara de fina bokstäver i trä som du kan bilda dina favoritnamn eller betydelsefulla ord med. Kärlek är ett ord som ofta förekommer av någon anledning...

Barnkammaren hos BiddevindEn mjuk vän

Även de små får sitt hos Biddevind
[Foto: Hemmakatten]

Hemmet kan få sig ett rejält lyft efter inspiration och inköp hos Biddevind. Jag känner mig verligen uppfylld av alla intryck i butiken. Varorna är smakfullt disponerade i butiken och stilfullt arrangerat i små stilleben på hyllor och i fönstren där sommarljuset strålar in. Ljuset är annars något som blir påtagligt en dag som denna. Hela butiken får ett särskilt lyster av sommarsolen. Och även shoppingnerven triggas igång en smula extra.


Välkommen åter till Biddevind!
[Foto: Hemmakatten]

Så gör som jag. Ta en skärgårdsbåt ut till Käringön och ströva runt bland klippor och pittoreska trähus. Titta in hos Biddevind och de andra roliga butikerna och glöm inte att inta något gott på någon av de trevliga restaurangerna. Här finns bland annat välkända Petersons krog. Jag återkommer med fler bilder från underbara Käringön framöver. Kameran går varm dessa härliga sommardagar.

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0