TV-kväll

Simon Baker som The Mentalist
[Foto: IMDB.com]

Tisdagskväll är detsamma som tv-kväll. Idag är det nypremiär för fortsättningen på The Mentalist med snygga Simon Baker i huvudrollen som den karismatiska Patrick Jane som hjälper en federal enhet att lösa brott. Jane viktigaste redskap i jakten på gärningsmännen är osviklig intuition, avläsning av kroppsspråk och mångfaldiga mentala talanger. Alltid lika underhållande att se. TV3, kl 20.00.

Hugh Laurie som House
[Foto: IMDB.com]

Därefter är det dags för oefterhärmliga House. Huge Laurie har under flera år med bravur och haltande ben spelat denna egensinninga specialist på differentiella diagnoser. Som får fallen där andra har gått bet. Bitter, ironisk, manipulativ, men någonstans glimtar det väl ändå, om än inte ett hjärta så kanske ett litet korn, av guld. Eller? Jag hade i alla fall kunnat tänka mig att få en ovanlig sjukdom (övergående så klart) om det hade inneburit ett besök hos Dr House...TV4, kl 21.00.

Plura i Pluras kök
[Foto: Skärmdump från TV3.se]

Tisdagens tv-maraton avslutas med Pluras kök. Tidigare var även artisten Mauro Scocco med men nu kör Eldkvarns sångare solo, med tre olika gäster per program istället. Mycket vin, otroligt god mat och en hel del roliga samtal över grytorna i köket. Jag gillar detta program. Och alltid blir jag lika hungrig och sugen på ett glas vin när jag tittar. Tur att jag inte blir sugen på starkare substanser i alla fall… TV3, kl 22.00.

--------------

Dagens tisdagstema hos Fabriken är favoritplatsen hemma. Min favoritplats är soffan, där jag njuter av att läsa, umgås eller titta på tv, och då helst program som jag har beskrivit ovan eller filmer. Bild på favoritplatsen hittar du här.

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten


Kommentarer
Postat av: cicci

har oxå lite tv kväll idag fast med desperate housewife & couger town=)

2011-05-10 @ 21:56:14
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: Lexie

Hejsan!

Jag har en ny tävling där du kan vinna en super söt ljuslykta från glasdekorationer och jag hoppas du vill vara med och tävla.

Länken till tävlingen är http://lexielinde.blogg.se/2011/may/vinn-ljuslykta.html

Kram LexieLindé

2011-05-11 @ 00:28:49
URL: http://lexielinde.blogg.se/
Postat av: Designtjejen/Emmelie

Åh jag har aldrig sett The Mentalist men många pratar om den!! Kanske borde se den.. :-)

Hoppas att allt är bra!

Kramar

2011-05-11 @ 08:02:04
URL: http://designtjejen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0