Gott!

Oxfilé med potatisgratängHummersoppa
Rioja Baron de Leyfetaostsallad
[Foto: Hemmakatten]

Middagen igår var väldigt god och jag är glad över brorsans intresse för matlagning och att färdigheterna i ämnet blir allt bättre. Några trevliga timmar spenderades över denna njutbara måltid. Till förrätt en underbart len och välsmakande hummersoppa (med en fond på konjaksflamberade hummerskal) och för att lyxa till det ordentligt ett glas champagne till soppan. Varmrätten bestod av helstekt oxfilé med potatisgratäng och pepparsås samt en fräsch feta- och tomatsallad. Som avslutning en hembakad Budapesttårta. Mumsigt är bara förnamnet och jag var mätt och belåten hela kvällen. Perfekt avrundning på kvällen blev sedan ett avsnitt av Kommissarie Zen, och jag kunde ta den sista skvätten av det goda vinet till. Kan rekommendera riojan Baron de Ley.

Tattinger ChampagneBudapesttårta
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2011 Hemmakatten
Om du vill låna mina bilder, glöm inte att fråga först och länka till Hemmakatten!

Kommentarer
Postat av: Li

Det där såg ju inte lite gott ut... Om nom nom.

2011-02-28 @ 12:05:28
URL: http://attvaraawesome.blogspot.com/
Postat av: Cissi

Vilken lyxmiddag ;P

2011-02-28 @ 13:01:06
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: britta Bloggar

Åh mums!!

2011-02-28 @ 15:46:53
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0