Teprovning

Bordslöpare från Linum
Blockljus från Sia HomeAnastasia i temugg från Vävra
[Foto: Hemmakatten]

Ville bara meddela att teprovning pågår. Smaken Anastasia från Kusmi tea blev det idag. Ett svart Earl Grey-te med inslag av citron och blommor. Klart godkänd med en aning syrlig eftersmak.

Ikväll tog jag en spontantur till butiken Store. Jag vill bestämma mig angående vilken ny soffa det ska bli till hemmet. Det är ett stort och viktigt inköp som måste blir rätt. Soffan ska hålla i många år, både i sittkomfort och utseende. Väldigt svårt. Beslutet får mogna fram och tills dess kommer jag att vara en frekvent besökare i butiken. Om jag känner mig själv rätt kommer det att bli ett antal fler provsittningar och tygjämförelser. Ni får gärna hjälpa mig och tycka till om alternativen!

Det blev ingen soffa hem den här gången men väl fina blockljus från Sia. De murriga färgerna syns kanske inte i kvällsljuset men det kommer fler bilder. Ljusens färger matchar den nya randiga löparen från Linum.

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer
Postat av: Cissi

Vilka fina ljus!

Det går åt mycket ljus nu på hösten, mys :)

2010-09-23 @ 08:50:29
URL: http://cissileandersson.blogg.se/
Postat av: Honi

Det där med soffor är svårt.. Jag och pojkvännen kommer inte flytta till större lägenhet förrens om drygt ett och ett halvt år men jag sitter redan och funderar på soffa.. Det ska bli rätt ju, och det finns så himla många olika färger, former, funktioner och priser. Man blir ju galen!

2010-09-23 @ 11:31:57
URL: http://honi.blogg.se/
Postat av: Camilla

Om det är något vi verkligen behöver så är det en ny soffa, vi har haft vår tre och en halvsits sen 2006 och nu är det dags för en förändring, i allaf all snarast. Massor med härliga bilder, inget annat än inspiration.

2010-09-23 @ 21:45:37
URL: http://xccc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0