Valt av Annika

Läderband med budskapValt av Annika på Drottninggatan 22
Läckert armband
[Foto: Hemmakatten]

Valt av Annika
är en pärla som ligger aningen gömd då den finns två stenkast från shoppingstråket med sitt läge på Drottninggatan 22 i Göteborg. Men det är väl så det ska vara med skatter, att man ska få leta efter dem lite grann? Det är i alla fall väl värt att besöka denna ljuvliga butik då innehållet är utsökt utvalt. Coola ägarinnan Annika har med säker smak valt ut sina favoriter vad gäller smycken och väskor och dessa skyltas på ett väldigt estetiskt tilltalande sätt i den vackra lokalen.

Raw food, en del av Temple of Spirited Livings filosofiHalsband från Temple of Spirited Living
[Foto: Hemmakatten]

Igår var Temple of Spirited Living på besök hos Valt av Annika. Kvinnorna bakom märket, Mira Malin & Susanna Nova, visade på ett inspirerande sätt sina ekologiska smycken och pratade om företagets filosofi och tanken bakom kollektionen. Dessutom bjöds det på välsmakande raw food vilket ingår i Miras och Susannas livskoncept.

Varje smycke har ett budskap som bäraren kan hämta styrka ifrånSusanna från Temple of Spirited Living berättar om företaget. Och sjunger på ett sätt som berör.
Mira från Temple of Spirited Living (tv) inspirerade med poesi & sitt jordnära budskapSmycken från Temple of Spirited Living
[Foto: Hemamkatten]

Varje smycke från Temple of Spirited Living har ett unikt budskap som ska stärka dess bärare. Varje smycke har en koppling och förankring i moder jord. Varje smycke är en förlängd del av naturen och bäraren själv. Mantrat är The Magic in Loving the Earth. Presentationen om Temple of Spirited Living var en härlig blandning av sång, poesi och marknadsföring av företaget. Det strålar lika mycket om Mira & Susanna som det gör om deras smycken.

Tillbaka till butiken igen. Valt av Annika satsar på kvalitet och snygg formgivning och bjuder på varumärken som Bjorg Jewellery, Edblad & Co, Yvone Christa, Niiice Jewellery, Dyrberg/Kern, Silke mfl. Jag gillar blandningen av märken och priser. Här finns såväl exklusiv formgivning till exklusiva priser som snygg design till mer modest prissättning.

Pärlor hos Valt av AnnikaUtsökt god smak hos Valt av Annika
Vackra örhängen hos Valt av AnnikaPärlor hos Valt av Annika
[Foto: Hemamkatten]

Valt av Annikas
trevliga kundkvällar med mingel, tilltugg och designpresentationer kan verkligen rekommenderas. Det blir fler tillfällen under hösten, bl.a. kommer den välkända smyckesdesignern Lotta Djossou. Är du intresserad av att få information från butiken Valt av Annika eller är intresserad av att delta i temakväller, skicka ett mail till annika@valtavannika.se

Halsband med coola budskap hos Valt av Annika
[Foto: Hemamkatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten 


Kommentarer
Postat av: CissiCissi

Fina saker, jag blir alltid så shoppingsugen när jag tittar in här ;)

2010-10-01 @ 12:34:01
URL: http://cissileandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0