Formstarkt hos Krypton Form

Krypton Form på Vallgatan 17
Moderna klassiker hos Krypton FormTidlös ljusstake

[Foto: Hemmakatten]

Krypton Form är en smakfull inredningsbutik som fokuserar på tidlös design och klassiska formgivare. Det är stilfullt, minimalistiskt och hög kvalitet. God smak när den är som bäst.

Krypton form
 huserar på Vallgatan 17 i Göteborg och har ända sedan starten gjort ett tydligt avtryck i stadens inredningsvärld. I butiken finns många av de designobjekt du ser i inredningstidningarna och mycket svensk, dansk och internationell formgivning.

Kaffekannor från Stelton
Elljusstaken Julius
[Foto: Hemmakatten]

Krypton Form är inte bara en välansedd butik utan formger också egna produkter. Några har redan blivit svenska klassiker som till exempel Röda Korsets ljusstake samt elljusstaken "Julius" som båda har belönats med utmärkelsen Utmärkt Svensk Form. Julius är dessutom designad av Jerker Andersson, en av grundarna till butiken/designbyrån.

Frotté från Lisa Vilhelmson
Formsköna koppar
[Foto: Hemmakatten]

Det finns också snygga designaccessoarer att välja på i butiken. Som coola kalendern från Camilla Engman, härliga frottéhanddukar av Lisa Vilhelmson, Kusmi Tea, tvålar, kokböcker från Jamie Oliver, belysning från Klong och mycket mer.

Följ Krypton FormFacebook så får du ta del av butikens senaste nyheter och designtillskott! Det är en butik som har det där lilla extra. Som ger mersmak helt enkelt!

Välkommen till Krypton Form!
Kokbok av Jamie OliverFärgstarkt porslin
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten


Kommentarer
Postat av: Anonym

vilka fina detaljer! Och " Exotiska inslag och vardagsbestyr i en härlig kombination" så fint sagt, stämmer nog:)

Hoppas du får en fin tisdag!

2010-11-09 @ 06:22:31
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0