Vy Form & Textil

Ölandskeramik hos Vy Form & TextilLäckra armband produceras i butiken
Ölandskeramik i den vackra skyltenVy Form & Textil
[Foto: Hemmakatten]

Ett riktigt smultronställe för inredningsintresserade som fler borde upptäcka är butiken Vy Form & Textil i Göteborg. Här samsas designklassiker med nya spännande formgivare. Produkter och leverantörer är handplockade med känsla och utvalda med kvalitet i åtanke.

Butiken drivs sedan fem år tillbaka av systrarna Ingrid och Karin som har som målsättning att i sortimentet blanda genuint konsthantverk med känd formgivning. I lokalen samsas produkter från Guzzini, Klippan Yllefabrik, Ölandskeramik, Växbo Lin, Paradisverkstaden med smäcker keramik från designers som Anna-Lena Dancy och Mikaela Willers. Bland annat. Resten är upp till dig att upptäcka. Det finns så mycket ljuvligt här! Vy form & Textil är ett kreativt mecka för keramik, glas & textil.


Keramik från Paradisverkstan
Vy Form & Textil har allt för finsmakare inom keramik
Anna-Lena Dancys aptitretande formgivningMikaela Willers egensinniga keramik
[Foto: Hemmakatten]

Det är verkligen en fröjd att titta i butiken. Habegäret slår till direkt. Konstverken (som många av designobjekten är) är vackert placerade så att de enskilt kommer till sin rätt samtidigt som helhetens komposition är estetiskt tilltalande. Det märks att ägarinnorna har öga för design och kreativt handlag. Det skapas också på plats i butiken. Ingrid formger just nu böljande silkessjalar, söta armband och ursnygga väskor i lin. Under vinterhalvåret görs även fårskinnsprodukter och tovade ullvantar.

Vy Form & Textil finns på Kapellgatan 8 i GöteborgIngrid - ägarinna & formgivare
Linkasse formgiven av IngridLåt dessa pryda din arm
[Foto: Hemmakatten]

Vill du hitta något unikt är Vy Form & Textil det rätta stället. Butiken är inspirerande att besöka och det vänliga bemötandet ger en extra stjärna i kanten. En butik du helt enkelt får märka ut på din designkarta i Göteborg! Och titta in i ofta!

Vy Form & Textil har gott om högklassig textilBengt & Lotta designar för Klippan Yllefabrik
Formsäkra brickorKuddar från Mairo
Gott om vackra glas i butikenFräscha produkter från Guzzini
[Foto: Hemmakatten]

© COPYRIGHT 2010 Hemmakatten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0